Modern elegancia, kilátással a Hármashatár-hegyre!

Modern elegancia, kilátással a Hármashatár-hegyre!

Ki ne akarna egy gusztusos lakásban élni, hát még örökpanorámás kilátással a Hármashatár-hegyre? Mi beleszerettünk a 49 nm-es otthonba. És ön?

A Hármashatár-hegyre néző lakásról, részletesen

 

“Budapest III. kerület szívében eladásra kínálunk egy teljes körűen felújított, csendes, örökpanorámás lakást, mely a Hármashatár-hegyre néz. Dél-nyugati fekvésű ingatlan, ebből adódóan nagyon világos, napos. Esténként a csodálatos naplemente látványa tárul az új lakó elé. Infrastruktúra kíváló, hiszen közelben van bölcsöde, óvoda, iskola, piac, posta, bevásárlóközpont. A belvárost könnyedén meg lehet közelíteni, busszal, villamossal.”

 

További képek és alaprajz Hármashatár-hegyre néző lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ha túrázna, a Hármashatár-hegy ideális délutáni kiruccanás!

 

Budapestről kijutni kirándulni nem minden esetben egyszerű. Hétköznap pedig sokunk számára szinte lehetetlen. A budai hegyek azonban tökéletes futú, kutyasétáltató, gondolat kiszellőztető közelségben és nehézségi fokban vannak minden fővárosi számára. Főleg, ha a III. kerületben élnek! Csak pár megálló és máris élvezhetjük a Hármashatár-hegy előnyeit! Jó szél esetén a papír sárkányt is érdemes magunkkal vinni! Rossz idő esetén pedig hasznos a házi sárkányokat – legyen az egy zsémbes férj, feleség, változó korban lévő tini, vagy csak néhány sötét gondolat – otthon hagyni!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?