Mit venne inkább, közel azonos árért? Villát vagy munkásszállót? És Kőbányán…?

Mit venne inkább, közel azonos árért? Villát vagy munkásszállót? És Kőbányán…?

Egy több száz milliós beruházás kapcsán vajon milyen szempontok döntenek? Lehet családi ház egy 250 nm-es villából? Milyen funkciót tölthet be egy 1472 nm-es munkásszálló? És ha mindez Kőbányán van?

250 négyzetméteres, felújítandó, udvari, eladó villa, 390 000 000 Ft Budapest, X. kerület , Téglagyárdülő

“A X. kerületben klasszicista stílusban épült kúria, villaépület eladó! Ez a 250 nm hasznos alapterületű egykor szebb időket is látott villaépület egy mintegy 8400 nm-s telken helyezkedik el. A jelenlegi épület mellett a telek beépíthetősége révén 30%-ig bővíthető.
Az ingatlan pince, földszint és két emelet kialakítású, jelenleg felújítandó állapotú. Kis fantáziával nagyszerű, az építésének korára jellemző pompát lehet kihozni belőle. Az ingatlanhoz saját kocsi beálló tartozik.

A telek teljes egészében összközműves, víz, gáz, csatorna és villany is a telken belül rendelkezésre áll. Ideális magánlaknak, nívós családi fészeknek, kúriának, de magánklinika vagy cégközpont számára sem egy utolsó lehetőség! Amennyiben Ön is egy jól megközelíthető, de mégis élhető környezetben keres maga, családja, vagy vállalkozása számára ingatlant, akkor ajánlatomat semmiképpen ne hagyja ki!”

00

00a

00b

00c

Ingatlan, eladó ház, 1.472 m2, 350.000.000 Ft Budapest, X. kerület , Kőbánya Városrész, Kőbánya

“X.kerületben Óhegyhez közel lévő csendes utcában, Köki terminálhoz közel , metrótól kb 10 percre, jelenleg is üzemelő 90 szobás munkás szálló eladó.”

01

 

További képek mindkét eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!