Megtaláltuk az ősz legromantikusabb eladó házát!

Megtaláltuk az ősz legromantikusabb eladó házát!

Szegedtől 15 km-re áll az a 220 nm-es tanya, amelybe első látásra beleszerettünk. Sok-sok faanyag, letisztult, családias világ. Előszeretettel húzódnánk be ide az elviselhetetlen esőzések és sötétség elől.

“A 3 éve teljesen újjáépített tanya teljes területe – kazánházzal és raktárral együtt – 220 nm, melyen felül a tetőtérben további 100 nm beépíthető. A ház központi részét képezi az amerikai konyhás kivitelű nappali, ahol egy kandallóajtós cserépkályha nyújtja a nem mindennapi hangulatos meleget. Emellett a házban a fűtést fél éve cserélt vegyes tüzelésű kazán biztosítja, 2 db 1000 literes pufferrel, radiátor hőleadókkal. A melléképületben is radiátorok kerültek beépítésre, emellett a vendégszobában kemence is található. A lakók számára 3 hálószoba áll rendelkezésre, külön étkező nyújt helyet a családi, baráti étkezéseknek, a fürdőszobában tusoló kapott helyet, valamint praktikussági okokból 2 mosdó is található. […]

Délmagyar_10.16a

Az 50 cm vastag vályogfalaknak köszönhetően a ház hőtartása kiváló, így nyári időszakban nem szükséges klímaberendezés használata. Télen pedig a falak jól megtartják a meleget, melyen a 20 cm-es tetőszigetelés is sokat segít.

A kb. 4000 nm-es bekerített kert igazi kikapcsolódást nyújt a természetet kedvelőknek. Gyönyörűen parkosított, gondozott a terület, tele fákkal, virágokkal. A gondozást a parkosított, automata öntözőrendszer könnyíti, emellett 2 db fúrt kút is található a telken. Kialakításra került egy 40 m2-es külső pavilon, amely nyári konyhaként kiválóan hasznosítható, és melynek egyik ékköve a kemence, illetve az 5×3 m-es medence. Külön épületben még egy szauna is rendelkezésre áll.

Igény esetén az ingatlan teljes felszereléssel és bútorzattal együtt is megvásárolható. 

Tökéletes családi fészek, tökéletes környezetben, tökéletesen egyedi hangulattal!”

Délmagyar_10.16b

Minden szavával egyetértünk. Kéne. De nagyon.

További 9 lenyűgöző kép a barátságos tanyáról az Ingatlanbazár.hu oldalán!