Még egy XIII. kerületi csoda: odavagyunk a 99,6 milliós, fényárban úszó lakásért!

Még egy XIII. kerületi csoda: odavagyunk a 99,6 milliós, fényárban úszó lakásért!

A tegnapi “vörös dögös” után jöjjön egy visszafogottabb színekkel operáló, a bézs árnyalataival játszó gyönyörű lakás. A 90 nm-es otthon élhető nagyságú, nem esik túlzásokba és hát…imádnivaló! Önt is elvarázsolta az ingatlan? Vagy csak mi rajongunk ilyen hévvel?

“Prémium lokációban, Újlipótváros kedvelt utcájában, esztétikailag és műszakilag is teljes körűen felújított, igényes, hangulatos, fényárban úszó második emeleti-, 88 nm-es, erkélyes, 3 szobás, duplakomfortos LUXUS lakás várja szerető, új tulajdonosát!
Az elegáns lakás az épület 2. emeletén helyezkedik el, bejárata egy romantikus belső udvarról nyílik. Belépve egy tágas, világos fagadótérbe érkezünk, ahonnan rögtön több izgalmas részlet tárul fel egyszerre, a bejárattal szemben a távolból már nappali is hívogat. Az előtérhez kapcsolódik egy mosdó, a főzésre inspiráló, igényesen felszerelt vadonatúj gépesített konyha, valamint a tágas étkező a társasági összejövetelek kedvelt színtere. A csodálatos nappaliba érve, már a további két- saját fürdőszobával rendelkező hálószoba is kibontakozik. Kedvező alaprajza révén a lakás két irányba tájolt, mindkét szoba és a nappali is délnyugati tájolású, utca felé kilátással, illetve terasszal. A lakás rendkívül világos, tágas, komfortosan használható a jól átgondolt belsőépítészeti terveknek köszönhetően.
A polgári hangulatú terek kedvező belmagassága: 3,6m. […]”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 99.600.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 90 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

00

01

01a

01b

02

02a

03

03a

04

További képek és rengeteg részlet az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!