Magyarország egyik legszebb természeti látványosságánál 3,79 millióért lehet nyaralónk!

Magyarország egyik legszebb természeti látványosságánál 3,79 millióért lehet nyaralónk!

Az elmúlt évben Bokod és a Bokodi-tó hatalmas népszerűségre tett szert. A Komárom-Esztergom megyében található “magyar Maldív-szigetek”, avagy a “lebegő falu”  hirtelen felfedezett természeti kincsként szerepelt számos hírportálon. A valóban tetszetős horgásztó mellett most parádés áron juthat valaki egy falat lebegéshez!

“Ha igazi kikapcsolódásra csendre, nyugalomra vágyik, esetleg gondolkodott már azon, hogy hétvégente egy tóparton pihenné ki a mindennapi akadályokat, akkor Önnek kínálom ezt a minden előbbire megfelelő kis horgászházat.
Az eladó kis nyaraló, saját szigettel az Oroszlányi hőerőmű 135 hektáros taván található, a bokodi oldalon.

A stég felújított, a ház kívülről frissen festve! A házikóban teljes beépített konyha, tűzhellyel, hűtővel és mikrohullámú sütővel együtt kerül új tulajdonosának birtokába. Ha hűvösebb napokon is élvezné a táj adta romantikát, távolról vezérelhető infrapanel fűtéssel igazán kényelmessé teheti ott tartózkodását ezekben az időkben is.

Hívjon és fedezze fel saját szigete rejtette kalandokat, mielőtt más érezhetné magát Robinson Crusoenak ezen a civilizált tóparton!

Az ingatlan adatai

 

  • Ár: 3.790.000 Ft
  • Alapterület: 35 nm
  • Telekterület: 100 nm
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Átlagos

00

01

02

02a

03

04

04a

04b

04c

05