Luxus Orbánhegyen avagy egy lakás negyed milliárdért!

Luxus Orbánhegyen avagy egy lakás negyed milliárdért!

Bár a 250 milliós luxuslakás messze nem a legdrágább a piacon, azért minden alkalommal izgalmas megállni a kérdésnél és szemügyre venni egy-egy ingatlant: érdemes ekkora összeget lakásra költeni? Nem lenne akkor már jobb egy ház? A válasz nem egyértelmű. 

Az alábbi orbánhegyi lakás hirdetése alatt ezt a szöveget olvashatjuk:

“Csendes környezetben, közel a központhoz, 3 lakásos, liftes társasházban, II. emeleti, 233 m2-es, 4 szobás, teraszos, tágas, minimál duplex loft lakás megvásárolható! A társasházban wellness részleg található: úszómedencével, jacuzzival, szaunával és gőz kabinnal. Az ingatlanhoz két gépkocsi beálló és tároló tartozik.”

Tehát hiába a negyed milliárd, lehet, hogy a szomszéd át fog hallatszani, mikor meccset néz?

Azonban hiába tűnik irreálisnak, hogy valaki egy ekkora összeget lakásra fordítson – egyébként ha megteheti, miért ne? -, bőven van benne logika. Hiszen egy társasházban megoszlanak bizonyos felelősségek és költségek, amiket az ember nem szívesen vállal magára. Számos luxus lakás portaszolgálatos és wellness részleggel ellátott házban van, parkolás szintén helyben.

orb

Aki nem akar apró-cseprő dolgokkal maga bíbelődni, annak sokkal kézenfekvőbb a lakás vásárlás, még akkor is, ha a ráfordított összegből már akár kacsalábonforgó műemlék épületeket vehetünk. Tehát a kényelem, ami ilyen összegek mellett valószínűleg kiemelten fontos szempont, diktálhatja azt az érdeket, hogy végül valaki lakás mellett döntsön.

Aztán már csak imádkozni kell, hogy jó legyen a lakóközösség.

További 12 kép a negyed milliárdos lakásról az Ingatlanbazár.hu oldalán!