Luxus 912 nm-en, a Rómaifürdőn!

Luxus 912 nm-en, a Rómaifürdőn!

Lélegzetelállító, eladó ingatlan jött szembe velünk a Rómaifürdőn. A csillaghegyi kuriózum azonban nem csak eleganciájával, de gigantikus, 912 nm-es alapterületével fogott meg minket. Jöjjön egy családi fészek, ahol mi eleinte térképpel járnánk!

A 912 nm-es, Rómaifürdőn kínált házról

“[…] Eladásra kínálom CSILLAGHEGY, RÓMAIFÜRDŐ egyik legkülönlegesebb és legnagyobb, 912 nm-es LUXUS CSALÁDI HÁZÁT, mely egy csendes zsákutcában, egy 1260 nm telken épült fel. 

A nm-es ház 1993-ban épült meg, majd 2016-ban egy teljeskörű felújításon esett át, így jelenleg szeparált kis lakásokból és tágas közösségi terekből áll, melyekhez egy minden igényt kielégítő Wellness-részleg, fittness terem, egy hatalmas, 5-állásos garázs és számos kiegészítő helyiség tartozik. Így egy család minden tagja teljeskörű önállóságot élvezhet egy tágas CSALÁDI OTTHON keretein belül.

A ház külső hangulata ANGOLSZÁSZ-AMERIKAI stílusú, sátortetős, növényekkel befuttatott, szürke faburkolatot kapott fehér kiegészítőkkel, a belső terek egységesen, neves belsőépítész által tervezettek RUSTIC-INDUSTRIAL stílusban lett tervezve, így a legtöbb bútor és dekorelem, kiegészítő egyedi tervezésű, gyártású. A 912 nm-es ingatlan ára igény szerint tartalmazza az összes berendezést. […]”

További részletek és fotók a 912 nm-es házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?