Legfelső szint, két szobássá alakítható, angyalföldi lakás: nem értjük, miért ilyen olcsó?

Legfelső szint, két szobássá alakítható, angyalföldi lakás: nem értjük, miért ilyen olcsó?

A most következő, olcsó ingatlannal elsőr ránézésre minden a legnagyobb rendben van, némi ráfordítással pazar, nyugodt otthon válhat belőle. Nem panaszképpen mondjuk, de 39 négyzetméter 23,8 millióért nem kevés? Valaki most jól járhat, ha Angyalföld kellemes, fákkal övezett részébe vágyik!

Az olcsó lakásról, számokban, adatokban

 

“A 39 m2-es, két szobássá alakítható lakás, két emeletes, 60-as évek elején épült 6 lakásos társasház legfelső szintjén helyezkedik el és a lépcsőházból nyílik. Korábban új hidegburkolatokat kapott, a fa parkettát felcsiszolták és újra lakkozták, az ablakokat új műanyag nyílászárókra cserélték, kifestették. A keleti fekvésének köszönhetően már a reggeli órákban napfénnyel telik meg a szoba, így rendkívül világos. A nyugati oldalon található az ablakos, tágas konyha, és a kádas fürdőszoba. […]

Közös költség: 10 ezer forint. Minden más mérő óra után fizetendő. A lakáshoz saját pincerész is tartozik. Parkolni az utcán lehetséges. A ház kívülről átlagos, a bejárati ajtó és a lépcsőház ablakainak a cseréje megtörtént, tiszta, rendezett. Parkok, sportpályák a közelben. A 105-ös busz megállója és a Gyöngyösi utcai 3 metróállomás, 14 villamos, éjszakai járatok pár perc sétára. A Duna Pláza és Váci úti irodaházak is könnyen megközelíthetőek.”

 

 

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

“Az olcsó lakás esete”

 

Félreértés ne essék, semmi gond nincs azzal, ha egy ingatlanhoz jó áron lehet hozzájutni. De mindig érdemes kérdezni, gondolkodni! A lassan klasszikusnak számító Poriot epizód nyilván egy extrém, fiktív esettel szórakoztat. A meglepően olcsó lakások esetén azonban érdemes mindig körültekintően eljárni.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?