Látott már Bali stílusú családi házat?

Látott már Bali stílusú családi házat?

A lakberendezés itthon kényes dolog, hiszen sok-sok évtizeden keresztül olyan tárgy- és vizuális kultúrában nevelkedtünk, amely egy zárt, sokszor ízléstelen rendszeren belül formálta az ízlésünket. Aztán jött a felszabadulás, no meg a svédek. És azóta egyre kevésbé tudjuk, mi is lenne a jó nekünk. Jöjjön most egy olyan otthon, amelyen érződik némi komolyság, elegancia, miközben egyáltalán nem zord. Szerelem első látásra, Bali stílusban…

Győr-Szabadhegy csendes, forgalommentes utcájában eladó egy 2001-ben épült, minőségi anyagokból kivitelezett, rendkívül jól átgondolt, tágas élettérrel és privát szférával rendelkező, 295m2 + 70m2 tetőtér nagyságú, 4 szoba + nappalis, amerikai konyhás, 3 fürdőszobás, 4 WC-s, gardróbszobás, részben alápincézett, egyedi tervezésű családi ház.

Kisalfold_09.16a

Az ingatlan színvonalát 40 m2-es délnyugati fekvésű télikert (amely előkészítve 5,5 m x 3 m-es belső medencévé alakítható), 47 m2-es dupla garázs és galéria emeli.

A ház alsó szintjén az előszobából nyílik a minden igényt kielégítő német gyártmányú Wellmann konyha és a hozzá kapcsolódó étkező. Tovább haladva a nappaliba lépünk, amely direkt kapcsolatos a télikerttel. Ez a két helyiség összesen 77 m2, amely csodás látvány különleges Bali stílusával.

bali

Ezen a szinten kapott helyet az egyik gyermekszoba is, a hozzá tartozó saját fürdőszobával, A ház egyik különlegessége a hálószoba, ahol gardrób, fürdő, patio egy légtérben található, amely egyedi látványként tárul elénk. Felfelé haladva a galériába érünk, ezen a szinten található a tetőterasz, két szoba és egy fürdőszoba is. A közös helyiségekben hideg burkolat, a szobákban meleg burkolat található.

bali1

A 800 m2-es csodásan parkosított kertben öntözőrendszer, 5,6 x 2,8 m-es úszómedence, pagoda, grillező, is található, mely igazi keleti hangulatot biztosít lakói számára.

 

Ilyen tehát egy Bali hagyományaira épülő lakberendezési megoldás Győr-Moson-Sopron megye szívében. Ön is rajongóvá vált, vagy esetleg más irányzatok iránt vonzódik?

További képek és információk az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!