Lakjon víztoronyban a fővárosban!

Lakjon víztoronyban a fővárosban!

Abszolút kuriózum: víztoronyban kialakított luxus loft lakás eladó! IX. kerület, Ferencváros. Mi kellhet még? Ja igen: 160 millió forint.
Európában összesen 27 víztoronyból kialakított lakás létezik, ebből az egyik ez a budapesti szépség, mely 1895- ben épült a Ferencváros területén.

A luxusingatlant 2004-ben XXI. századi technikával újították fel, végül hat + 1 szinten, összesen 90 nm-en élvezhető az extravagáns kényelem. A torony fűtése és hűtése speciális. Szintenként beállítható hőmérséklet telefonról bárhonnan távirányítható. Szintenként rusztikus burkolatok, kovácsoltvas korlátok, egyedi bútorok teszik hangulatossá az otthont.

A víztorony 22 méter magas, egész Budapestre körpanoráma nyílik a 24 ablakos nappaliból. A csúcsra 76 lépcsőfok visz fel és mivel lift nincs, a jó kondíció garantált!

tor1

 

Szintenként a következő helyiségeket alakították ki:

– Földszint: vendégfogadó ,mosdó – wc.

– Első szint: hálószoba.

–  Második szint:konyha és étkező.

– Harmadik szint: fürdőszoba –WC.

– Negyedik szint:gardrób.

– Ötödik szint: 35 négyzetméteres nappali (24 ablakkal), 360 fokos körpanorámával.

– Hatodik szint: csillagvizsgáló.

A 640 nm-es telken belül egy 30 nm-es automata garázs és egy pince is megtalálható. A kertet tuják, füge, dió, szelídgesztenye, akác és egy óriási juharfa, valamint díszfüvek ékesítik. A garázst két 50 m3-es tartály veszi két oldalról közre. Valaha víz volt benne, most üres, bármire hasznosítható. A környék nem ipari jellegű, hanem lakóövezet!

További részletek és 13 ínycsiklandozó kép az alábbi linken érhetők el!