Lakható ház Érden, 35 millióért?

Lakható ház Érden, 35 millióért?

Fővárosi kis lakás áráért normális méretű, kívülről már felújított családi ház keresi új tulaját Érden. 35 millióért!!!

“Megvételre kínálok Érd városközpontban, mégis csendes, zöldövezeti részen egy 50m2-es, tégla építésű családi házat 541m2-es, összközműves belterületi telken.

Az Érden álló ház kívülről már fel lett újítva, le lett szigetelve, újra lett színezve, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, azonban belülről egy teljes felújítást igényel. Az épület falazata tégla, a telek beépíthetősége miatt akár tovább bővíthető. A tető fedése cserép. A házban 2 szoba, konya – étkezővel, füdőszoba – wc-vel, egy tágas előtér és két kisebb tároló lett kialakítva. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak és a két szoba között ki lett építve egy cserépkályha is. A telken található egy ásott kút is, mely biztosítja a locsolást a kertben lévő növények részére.

A Érden kínált ingatlan nagyon jó helyen található! Pár perc sétára a központtól, Stop Shop, Posta, Penny, Tesco, vonat és buszmegálló a közelben, ahonnan 15 perc alatt be lehet jutni Budapestre. […]”

További részletek és fotók az Érden kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Érden álló ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?