Nézzen be velünk egy 104,9 milliós lakásba a Pozsonyi úton!

Nézzen be velünk egy 104,9 milliós lakásba a Pozsonyi úton!

Lassan már természetessé válnak a lakberendezési magazint idéző otthonok hirdetés fotói. Jöjjön egy újabb, a mostanában nagy divatnak örvendő pasztell színekben pompázó luxus lakás a Pozsonyi útról!

“PRÉMIUM KATEGÓRIÁJÚ LAKÁS A POZSONYI ÚTON!”

“XIII. kerületben, Újlipótváros legfrekventáltabb utcájában, Pozsonyi úton, jó állapotú, liftes épület 5.emeletén, világos, keleti fekvésű, 76 nm-es, 2+1 félszobás, egyedi tervezésű és csúcsminőségű anyagok felhasználásával, magas szinten kivitelezett, felújított lakás eladó.

[…] A vételár tartalmazza a beépített bútorokat, a gépeket, illetve a világítást, a kiegészítő bútorok opcionálisan megvásárolhatók! Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. […]”

 

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Pozsonyi út, te csodás!

 

Blogunkon szuper áron kínált kislakásokról, rekord drága albéreltekről és persze több, elképesztően elegáns Pozsonyi úti lakásról is beszámoltunk már. Újlipótváros önmagában “kattintással bíró” érték az ingatlanbazar.hu oldalán. A Pozsonyi út azonban ha lehet, tényleg kiemelkedő kedvenc még a kerület illusztris részén belül is!

De mi a titka a “Pozsonyinak”? Az 1911-ben épület Palatinus-házak mögül induló utca nyílegyenesen halad a Szent István park felé, majd egészen a Besenyei utcáig nyúlik el. “Újlipótváros “fő utcája”, ahol a kutyasétáltatóknál és babakocsit toló családoknál csak az újhullámos kávézók és reggelizők száma nagyobb”, csodás épületekkel van szegélyezve, ráadásul Pest belvárosában ritkaságnak számít a sok fa és persze a tágas Szent István Park is.

A varosilevego.blog.hu oldalán Újlipótváros “mítoszáról”, míg az ujlipotvaros.wordpress.com oldalon a Pozsonyi utca történetéről tudhatunk meg egészen izgalmas részleteket!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?