Panoráma az Operánál, amit szinte el sem hiszünk…

Panoráma az Operánál, amit szinte el sem hiszünk…

Duplex luxus otthonok léteznek, de a ritkaság számba menő elhelyezkedésnek köszönhetően a most következő lakás tényleg kuriózumnak számit! Elvehetetlen panoráma Budapest szivében, 139 nm-en!

“Kuriózumlakás a belváros kellős közepén elvehetetlen panorámával a Gellért hegyre, Budára, GARÁZZSAL EGYÜTT. Ez egy életérzés ami vagy megfog. Az érzés a teraszon szavakkal talán le sem írható, de ha mégis kellene mondjak valamit A VILÁG TETEJÉN érzem magam. Reggel a napfelkelte, este a naplemente megy egy üveg Takler Prestige teszi fel az i-re a pontot.”

Képek egy lakás kapcsán, amelyet bármikor jó szivvel elfoglalnánk. Egy lakás, amely nem csak tető a fejünk felett. Ha ön tetőterasz rajongó, nézzen meg pár inspiráló, általunk összegyűjtött példát a világból! És persze további lakásokat, melyek hasonló adottságokkal rendelkeznek!

Tudta?

A Hajós utca névadója nem Hajós Alfréd! A Duna közelsége miatt egykor „A Hajóshoz” címzett sörház állt a területen. “A jókedvű, bohém hajósemberek lettek az utca névadói. A város fejlődésével és terjeszkedésével az utca egyre inkább centrum-szerepbe került, a hajósokat pedig tehetős polgárok és művészek váltották fel.” olvasható az utcában található Opera Garden Hotel & Apartments oldalán.

De ha már Hajós Alfréd… A „Magyar delfin” születésnapja február 1-én, pár nappal ezelőtt volt esedékes. Az első magyar olimpiai bajnok igazi polihisztor volt. A fővárosi születésű Guttmann Arnold (aki később Hajós Alfrédra változtatta nevét) építészmérnöki diplomájával Alpár Ignác, majd Lechner Ödön szárnyai alatt dolgozott, később önálló irodát nyitott. A budapesti alkotó és sportoló úszó karierrje mellett labdarúgóként, majd játékvezetőként is jeleskedett. Sőt, az MLSZ felnőtt válogatottjának vezetőjeként két mérkőzésen állt a kispad mellett. Izgalmas építészeti alkotásai nem csak a fővárosban, de többek között Miskolcon, Kolozsváron, Szabadkán  is megtalálhatóak!

Új, duplex lakása tehát nem csak ekszkluzív helyen lesz, de máris anekdotázhat a környékről!

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!