Lakás 2,5 milliárdért? A csali, ami tuti bejön!

Lakás 2,5 milliárdért? A csali, ami tuti bejön!

Luxus nyaraló Tiszára néző kilátással eladó. A hirdetés azonban nem áll meg a hagyományos figyelemfelkeltésnél. Az árat 2.480.495.500 Ft-ban állapítja meg. Tévedés vagy trükközés? Így szűrűnk mi!

Ha az ember álmodozni vágyik, vagy csak simán rengeteg pénze van, időnként felmegy egy ingatlanos oldalra és házakat, lakásokat, nyaralókat nézeget. A különböző beállításoknak és szűrőknek köszönhetően a kínálat mára kedvünk szerint szortírozható. Kedvelt beállítás az árak csökkenő, vagyis legdrágább találattal kezdődő szűrése. Hiába, merjünk nagyot álmodni!

Néhány szemfüles hirdető ezt meglovagolva olcsóbb ingatlanokat is “túláraz”, így portékája kitűnik a tömegből. Előfordul azonban, hogy a helyiértékekkel van a gond és néha több nulla kerül a számok mögé, mint szeretnénk.

Délmagyar_06.17a

Az alábbi, tiszaszigeti nyaraló jelenlegi tulajdonosa valószínűleg a pénznem terén tévedett. A hirdetési szövegben 7 990 000 Ft-ért kínált ingatlan egy, stratégiailag fontos helyen 7 990 000 euróért jelenik meg.

A program pedig automatikusan számol és hopp, a házikó máris a megye legdrágább luxustermékévé lép elő.

A húzás – annak ellenére, hogy feltehetően a véletlen szülte – amúgy nem rossz, hiszen így olyan is találkozhat a nyaralóval, akinek nincsenek milliárdjai, 8 milliója azonban még akadhat.

Délmagyar_06.17b

Nem akarjuk a félrevezetést támogatni, de tény, ezt a kellemes kis nyaralót lehet, sosem vesszük észre, ha nincs az a fránya elírás…

További képek a tiszaszigeti házról az Ingatlanbazár.hu oldalán!