Kilátással az új jogász nemzedékre egy Kecskeméti utcai luxus otthonból!

Kilátással az új jogász nemzedékre egy Kecskeméti utcai luxus otthonból!

Ha nem éri be kevesebbel, mint 420 nm, a most következő, nagy teraszos, Kecskeméti utcai lakás hirdetése önnek szól. Ha megközelítően sem áll rendelkezésére 720 millió forint, hogy megvegye, de szeret reprezentatív luxus lakásokban nézelődni, akkor is!

A Kecskeméti utcai lakásról, részletesen

 

“Nagy teraszos Penthouse a Belváros szívében. 420 nm2, tökéletes kialakítású Kecskeméti utcai luxuslakás, amerikai konyhás nappalival, reggeliző terasszal, 9 szobával és 6 fürdővel. A hálószobák egy kis csendes sétáló utcára néznek, ezáltal biztosítva a lakók nyugalma. A terasz alapterülete 100 nm2, ahol található, jakuzzi, szauna, bárpult, és egy panorámás zuhanyzó.

 

  • HÁZ: 1900-ban épült nagypolgári, liftes téglaépület.
  • KÖRNYÉK: Egyik különlegessége a környékben rejlik, mivel a Kálvin tér és az Egyetem tér között helyezkedik el. Emellett a Kecskeméti utca az V. kerület egyik legismertebb, legkedveltebb utcái közé tartozik.
  • TÖMEGKÖZLEKEDÉS: metro (M3,M4), villamos (47,48,49), busz (9,15,100E,115)
  • PARKOLÁS: Az utcán, közterületen van lehetőség a parkolásra. A bejelentett lakók számára ingyenes, illetve van lehetőség fedett helyen, mélygarázsban is parkolni a közelben.

További részletek a Kecskeméti utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?