Két ház egy telken, avagy élet 215 nm-en, Szigetmonostoron

Két ház egy telken, avagy élet 215 nm-en, Szigetmonostoron

Emlékszik még valaki a Két férfi, egy eset című sorozatra? Valahogy ez ugrott be egy Szigetmonostoron kínált, kissé Makovecz Imre világát idéző ház kapcsán. Illetve egészen pontosan két ház kapcsán, hiszen ahogy a cím is ígéri, kettő jár egy áráért. Hogy mi és mennyiért? Mutatjuk!

A Szigetmonostoron kínált dupla ajánlatról

 

“Szigetmonostoron a központhoz közel egy csendes mellékutcában eladó egy telken két családi ház, mely mind lakhatásra, mind pedig üzleti céllal remekül kihasználható… A 421 nm es összközműves telken két külön bejárattal rendelkező családi ház található. Az egyik ház 100 m2 es, míg a másik 115m2 es.Igény esetén a közös fal mentén könnyedén Összenyitható a két ház. 

 

Az első ház egy 100 nm es parasztház,amit egy hosszan elnyúló boltíves tornácon keresztül érünk el. A jellegét a mai napig megőrizték, felújították. A házban előszoba,nappali, kádas fürdőszoba, konyha étkezővel,hálószoba és egy mellék helység található.A tágas tereket hangulatos boltívek törik meg, bár merre néz az ember szemet gyönyörködtető egyedileg készített fa bútorok találhatók,melyek mindegyike mester emberek keze munkáját dicséri. A konyha falát natúr fenyőből készített lambéria borítja, a több méter hosszú beépített konyhabútor szintén fából készült rakta népies motívumokkal. A nappali ékessége a kézzel rakott kemence melyet szintén mester ember készített. A ház vegyes falazatú vályogból és téglából épült rajta szigeteléssel. A fa nyílászárók spalettával felszereltek. […]”

smart

További részletek a második házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?