Keressük Budapest legdrágább és legolcsóbb panellakását!

Keressük Budapest legdrágább és legolcsóbb panellakását!

A helyzet azonban korántsem olyan egyszerű. Több érdekes jelenségre bukkantunk, de nem adtuk fel. Kibányásztuk önöknek a piac jelenlegi legborsosabb áron kínált és leginkább pénztárca barát paneljét. 

LEGOLCSÓBB VÉTELEK

Az olcsóbb kategória sajátossága, hogy fotó nélkül kínálják a kedvezményes árú paneleket a tulajdonosok. Az első 26 tételt tehát vakon, csak a leírásra hagyatkozva lehet megismerni. Persze lehet, ez bőven elég, hiszen aki egyet látott, látta az összeset? Nem vagyunk róla meggyőződve, de tény, hogy a pontos paraméterek megadásával ez az a műfaj, ahol így is sokat mondhatunk. Ennek ellenére mi továbbra is nagyon ajánljuk a profi fotók bevetését.

1. A legolcsóbb, jelenleg eladó panellakás ára egyébként 3,5 millió forint. A X. kerületi, 29 nm alapterületű, 1 szobás, távfűtéses, összközműves ingatlan árverési vétel, végrehajtás miatt került ki a piacra.

2. Őt Csepel kertvárosában a Duna mellett, tízemeletes panel 8. emeletén 1+fél szobás lakás tulajdonrészének a fele követi. A 36 nm-es “féllakás” ára 3,7 millió forint.

3. Az első, képpel is ellátott, teljes értékű ajánlatként tekinthető, 6,7 milliós panel a XVIII.kerületi Gloriett lakótelepen várja új gazdáját. A földszinti, 14 nm-es minigarzon, mely egy félszoba (8nm), főzőfülke (3nm) és fürdőszoba (3 nm) helyiségekből áll 3 éve lett felújítva. A lakás tusolós, a konyhabútor az árban benne van. Az ingatlan az utcára nyílik.

pan

LEGDRÁGÁBB LEHETŐSÉGEK

A drágább opciók között egyelőre úgy tűnik, a belső két- és több szintes lakások mennek. Hogy mindegyik panel-e, döntse el ön!

1. A szűrők beállítása után egy V. kerületi, Vadász utcai, 142 m2, 272.517.500 forintos ingatlan ugrik az első helyre, melyről – a lenyűgöző fotókon túl – csak annyi derül ki, hogy egy teraszos, duplex lakásról van szó, ami egy csodálatosan felújított épületben található. Mi azért panelként kezeljük, hiszen a tulajdonos is ezt jelölte meg.

pan1

2. A második helyezett is belső kétszintes otthon, amely szintén pazar látványt nyújt. A II. kerület Szép Ilonai részén található, 5 lakásos, energiatakarékos házban az extra minőségű, panorámás, kertes, teraszos, 92 nm-es lakás minden egyediségével, intimitásával, várja az új lakókat. A 115 nm bruttó alapterületű tetőtér majdnem négyméteres belmagassággal rendelkezik, ráadásul tetőterasz is jár hozzá. Mindez 80,9 millióért lehet a miénk.

pan2

3. Biztos, ami biztos, a következő, XII.kerületi, panorámás otthon is 3 szinttel rendelkezik. A 61 millióért kínált ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy felszíni beálló. Valamint a hálószobából nyíló gyönyörű panoráma. Melyet végül a hirdető nem mutat meg.

pan3

+1 ráadás: Hogy kételyeinket eloszlassuk a paneleket illetően, a sorban következő ingatlant is megmutatjuk: a XIII. kerület Béke-Tatai lakótelepen a Szent László utcában, négyemeletes panel házban egy 68 és egy 55 nm-es, önálló, de egybenyitott, modern elosztású, részben felújítandó, parkra néző, világos, napos, első emeleti lakást kínálnak megvételre. A lakások külön-külön, de együtt is megvásárolhatók. Az áruk együtt 40,5 millió magyar forint.

pan4

 

Ha további paneleket nézegetne a fővárosban, keresse okos, térképes, ingyenes keresőnket és merüljön el az ingatlanok világában!