Kék álomlakás az Erzsébetváros szívében

Kék álomlakás az Erzsébetváros szívében

72 nm-es, igényesen felújított lakás következik, nem csak a kék szín szerelmeseinek! Inspiráció és persze egy lehetőség, ha épp 80 millió körül keres lakást…

A kék álom otthonról, részletesen

 

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 79 900 000 Ft
  • Méret: 72 m2
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1
  • Emelet: földszint
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Ingatlan állapota: Kiváló

“Budapest belvárosában, a VII. kerületi Erzsébetváros szívében, patinás 2 szintes, kívül-belül kiváló állapotban lévő épületben eladó, egy földszinti, 2018-ban teljes körűen és rendkívül impozánsan felújított, 72m2-es, nappali + 2 szobás, 2 fürdőszobás, duplakomfortos “kék” lakás. Az ingatlan felújításánál, kizárólag prémium kategóriájú, kiváló minőségű anyagokat és különleges design elemeket használtak fel.

A tágas terek, a közel 4 méteres belmagasság és a hatalmas üvegfelületek növelik az exkluzív életérzést. A lakás fűtéséről saját gáz-cirko kazán, a melegvíz ellátásról Ariston bojler gondoskodik. A lakás teljes bútorzata és berendezése a vételár részét képezi, a vételár megfizetését követően, az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Az ingatlan elhelyezkedése, infrastruktúrája kiváló, közvetlen szomszédságában található az Andrássy út, az Operaház, az Oktogon, a Klauzál tér de pár perc sétával elérhető a Blaha Lujza tér vagy a Madách Színház is. […]”

00

00b

01

02

02a

További részletek és fotók a kék lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?