Innen szép a havazás: egy 139 milliós, belső három szintes lakás Istenhegyen!

Innen szép a havazás: egy 139 milliós, belső három szintes lakás Istenhegyen!

A fővárosra – legalábbis Budán – leesett a hó. Ebből a 157 nm-es otthonból bizonyára pazar lehet a látvány. És hogy mi mást rejt a panorámán kívül az ingatlan? Mutatjuk!

“12. kerületben Istenhegyen, a Lóránt közben kínálunk eladásra egy belső három szintes 4 + 1 félszobás, panorámás lakást. A duplakomfortos, bruttó 184 m2-es lakás teraszáról a panoráma lélegzetelállító! A kilenc lakásos csendes háznak nagy közös kertje van.
A ház a ’70-es évek végén épült és teljeskörű felújításon a 2000-es évek elején esett át. Azóta is szépen rendben tartják! Az ingatlan mind az 5 szobája külön nyílik.
A földszinten található az előszoba, egy vendégszoba mosdóval és egy tároló/gardrób.
1. emeleten az étkező, konyha, fürdőszoba+wc. Pár lépcsőfokkal feljebb a panorámás teraszos nappali és még egy fürdőszoba+wc. 2. emeleten egy nagy hálószobán és gardróbon felül egy egész és egy félszoba kapott helyet. Tömegközlekedéssel a 212, 21, 21A, 990 megállója 3 perc gyalog. A környék nagyon csendes, nyugodt. A lakás tájolása jó, így a nappalit, az étkezőt, konyhát szinte egész nap éri a nap. A felső szint mivel részben tetőtéri, így szintén nagyon világos. A lakást valamerről mindig éri közvetlen napfény. Az ingatlan tehermentes és szinte azonnal birtokba vehető!”

01

01a

01b

02

03

04

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!