Ilyen egy 23 milliós, igazán fiatalos lakás!

Ilyen egy 23 milliós, igazán fiatalos lakás!

Nos, 68 nm-ért talán soknak tűnhet az ár. A fotók azonban magukért beszélnek. Ide már csak a bőröndöket kell hozni. És élvezni az édes, modern, dinamikus életet! Kedvcsináló 9 képből álló galériával egy szegedi, vonzó ingatlanról!

“Szeged-Belváros egyik legszebb részén, Tisza-part közelében található ez a második emeleti, 68 m2-es, 2 szobás, konyha-étkezős, erkélyes exkluzív polgári lakás.

Egyedi, zárt kovácsoltvas korlátokkal díszített lépcsőházból jutunk a tágas előszobába ahonnan a 2 külön bejáratú szoba, fürdőszoba, WC valamint a konyha-étkező nyílik.

A lakás teljes körűen felújított, minden elektromos vezeték ki lett kicserélve, a fa nyílászárók nyáron lettek frissen festve, redőnyökkel és szúnyoghálóval vannak ellátva.

10772433-4

Az eredeti tölgy parkettás nappali, amely hatalmas ablakainak köszönhetően nagyon világos és tökéletes helyszíne a családi beszélgetéseknek, baráti összejöveteleknek biztosít tágas teret a lakóknak, ahonnan az erkély nyílik, kilátással a Stefánia parkra.

A konyha teljesen megújult, új konyhabútor és konyhagépek teszik élménnyé az itt töltött időt, az extra tárolást a háztartási helyiség biztosítja. A fürdőszobában egy sarokkád, valamint egy egyedileg ide tervezett fürdőszobaszekrény kapott helyet, amelyben a lakás fűtését szolgáló turbó kazán lett elhelyezve. A lakás fűtését turbó kazánról vezérelt radiátorok, a kellemes nyári hőmérsékletet egy hordozható klíma biztosítja. A lakás tartozéka, a beépített konyhabútor a konyhagépekkel és a bútorok valamint a lámpák külön megegyezés tárgyát képezik.

10772433-7

Tömegközlekedése kiváló: pár perc sétára található a Szechenyi tér, amely Szeged forgalmas közlekedési csomópontja. A házban autóbeállási lehetőség nincs, de a közelben található parkolóházban elhelyezhetőek a gépjárművek. Gyalogosan néhány perc alatt juthatunk be a Kárász utcára. A Tisza, a szépen kiépített rakpart, a Stefánia a közelben fekszik. A park kiváló lehetőség sétára, valamint játszótér is rendelkezésre áll a gyermekes családok részére. Gyalogosan 10 perc alatt juthatunk be a Kárász utcára. Minden korosztály számára, de befektetési célra is remek választás!”

További képek a 23 milliós lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!