Így fest a hófödte Pilis egy 195 milliós, modern luxus otthon tágas tereiből nézve!

Így fest a hófödte Pilis egy 195 milliós, modern luxus otthon tágas tereiből nézve!

Ismét Szentendre, ezúttal egy Skanzenre néző álom otthonnal. A jövendőbeli tulajdonos 230 nm-nyi lakótérrel és rengeteg ablakkal gazdálkodhat majd. A 2350 nm-es telekről nem is beszélve! Egy luxus otthon, képekben és számokban!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 195.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 230 nm
  • Telekterület: 2350 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Megújuló energia

Leírás

Az ingatlan Szentendre legszebb részén, a Skanzen szomszédságában, egy csendes utcában található. A Pilis pozitív energiái és a nyugodt környezet kiváló adottságokat jelentenek egy nyugodt vidéki élet számára. A ház tájba illő gyönyörű panorámás, déli fekvésű telken helyezkedik el. Kilátás nyerünk itt a Skanzenre, Kőhegyre, a Dunára és Budapestre is. A tervezői koncepció része volt, hogy a környező tájra néző panoráma szerves része legyen az enteriőrnek, így a ház szinte valamennyi helyisége napfényes, panorámás” kilátó” lett.
01
A ház a gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően több építészeti és lakberendezési magazinban is megjelent. A ház luxus kivitelben, a legkorszerűbb természetes anyagok felhasználásával készült. A terepre simuló, szinteltolásokkal tagolt épület földszintjén kapott helyet a közösségi zóna, valamint szeparáltan a privát helységek, háló, fürdő, szauna, gardrób. A nappali-konyha-étkező tere dupla belmagasságú elegáns tér. A kandallós nappalit csak egy szinteltolás különíti el látványban az étkező-konyha terétől. Az emeleten található gyerekszoba, hálószobák, dolgozó, fürdő. Az enteriört beépített méretre készült egyedi bútorok, tapéták, textilek, színek teszik különlegessé az itteni ÉLETTERET.
A kert parkosítva. Különleges növények, minden évszakban virágzó fák, bokrok, cserjék színkavalkádja, kerti tó, tavirózsák, aranyhalak, gyermekjátszó teszik az itt-tartózkodást a felejthetetlen feltöltődéssé. Pergolás terasz és a kerti sütögető tis hozzájárulnak az otthoni pihenéshez. Környezettudatos döntésnek köszönhetően a házat hőszivattyú fűti és hűti. A bejövő víz a szűrőknek köszönhetően lágyított és tisztított, a kimenő víz pedig szennyvíztisztító eljáráson megy keresztül. Az ingatlanhoz kétállásos garázs, tároló és egy 10 nmes szerszámos ház is tartozik. Az ingatlan egy időtálló, meleg hangulatú, családbarát otthon egy kis tűzzel és különlegességgel.
02
02a
03
04
04a
További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!