Hostel 620,4 millióért a Dohány utcai Zsinagógánál!

Hostel 620,4 millióért a Dohány utcai Zsinagógánál!

Frissen kialakított hostel ingatlant kínálnak eladásra a Bulinegyedben, a Dohány utcai Zsinagógánál. Kíváncsian néztünk szét a fél milliárdot meghaladó áron kínált ingatlanban. Modern vonalak egy klasszikus, VII. kerületi bérházban! Persze speciális funkcióval…

A Dohány utcai hostelről

“15 szobás, 390 nm-es, külön bejáratú szeparált lépcsőházzal rendelkező, frissen kialakított hostel a Dohány utcában, a Zsinagógától egy saroknyira eladó.2020 Júliusában fejeződik be az ingatlan kialakítása.Három különálló helyrajzi számú lakás megvásárlása és egybenyitása útján jött létre ez az impozáns ingatlan.( 129 nm-es, 132 nm-es és 62 nm-es lakás valamint 67 nm-es szeparált lépcsőház).”

További részletek és fotók a hostel kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Eladó hostel lehetőségek…

 

Ki gondolta volna, hogy egy nap nem számít ritkaságnak, ha hostel típusú ingatlanokat nézegetünk a hazai piacon. A fővárosban több ajánlat is szembejött már az évek során. De vidéken is akad példa eladó hostel kapcsán!

 

Tipp mindenkinek! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?