High-tech design a Műegyetemnél, 91 millióval rendelkező fiataloknak…?

High-tech design a Műegyetemnél, 91 millióval rendelkező fiataloknak…?

Az alábbi, 118 nm-es, tágas, elegáns ingatlan egyértelműen a környéken tanuló fiatalokat célozza meg. Vagy mégsem? Persze, hogy nem! Jöjjön egy izgalmas, “lélegzetelállító luxus lakás, mely mégis hű maradt a századfordulós stílusjegyekhez”. 15 fotó!

A lakás egy gyönyörű, 1905-ben épült polgári társasházban található, melynek udvari homlokzati felújítása hamarosan elkezdődik. A fővezetékeket és a liftet már korábban felújították, utcafrontja jó állapotú. Az épületben lift működik.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 91.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 118 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

00
A 118nm-es, 4 szobás, duplakomfortos, napfényes, tágas terekkel rendelkező ingatlant az alapokig visszabontották, majd minden apró részletre kiterjedően átalakították. A villany és vízvezetékeket kicserélték, a fűtést illetően szobánként szabályozható padlófűtést építettek ki. Az eredeti nyílászárókat megőrizték, azokba hő és hangszigetelő üvegezés került, illetve motoros redőnyökkel is kiegészítették azokat. A lakás ezen felül légkondicionálást is kapott. […]
Az ingatlan a képeken látható, gondosan összeválogatott teljes berendezéssel, gépesítéssel együtt eladó, melyek ára a vételáron felül további 9 Millió forint. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

01

A lakás a XI. kerület frekventált részén, a Bartók Béla úton, a Szent Gellért tér közvetlen közelében helyezkedik el.
Tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan elérhető a belváros. A Szent Gellért tér 4-es metró néhány lépésre található, de akár a Bartók Béla úton közlekedő villamosokkal, buszokkal is gyorsan elérhető a pesti belváros. A közelben az Allee bevásárlóközpont, a Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Ezen kívül itt található a kerület kulturális életének központja: a környéken rengeteg galéria és kávézó is megtalálható.”

02

03

04

04a

05

További képek és információk az eladó ingatlanról ide kattintva érhetők el!