Gelériázás, kicsit másképp: luxus az Oktogonnál, 57 nm-en!

Gelériázás, kicsit másképp: luxus az Oktogonnál, 57 nm-en!

A galériázás új korszakát éljük, ma már bármi felkerülhet a magasba, és a galéria alatt sem feltétlenül csak a kanapé húzódhat. Mutatunk egy luxus anyagokkal elkészített felújítást, amely inspiráció és persze egy új otthon is lehet bárki számára!

Profi galériázás 2020-ban!

 

“TERÉZ KÖRÚT ÉS A KIRÁLY UTCA SARKÁN! A VI. kerületben a Teréz krt. és Király u. sarkán kívül-belül gyönyörű liftes nagypolgári társasházban eladó egy első emeleti, utcai nézetű, lakberendező tervei alapján teljesen felújított a luxus anyagok felhasználásával készült és igényesen bebútorozott, 73 m2-s, a fenti szinttel együtt, amerikai konyhás nappalis, két hálós, két fürdős, klímás, korszerű galériázás nyomán felturbózott lakás.”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 79 900 000 Ft
  • Méret: 57 m2
  • Szobák száma: 3
  • Építés éve: 1910
  • Belmagasság: 420 cm
  • Emelet: 1. emelet
  • Lift: Igen

01

01a

02

02a

02b

03

03a

04

További fotók, alaprajz és részletek az újkori galériázás kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Galériázás – további jó példák

 

A hatalmas belmagasságú bérházi lakásokban, valamint a kisebb garzonokban nagyon elterjedt a tér növelését szolgáló, jobbára alvásra szánt galériák beépítése. De míg korábban csak unalmas kinézetű, fából készült, sokszor a teret összepréselő változatuk létezett, mára a design megújult és akár jól is elsülhet a beépítés!

Bár sokan esküsznek rá, a galéria alapvetően elég tér- és hangulat gyilkos megoldás. Csökkenti a térérzetet, megnyomja a szoba kinézetét, megtöri a síkok egységét. Már ha nem szakember tervezi. Mert nyilván ebből a témából is lehetséges kontár és mestermunkát kihozni. Mi most utóbbira mutatunk példát. És mielőtt felzúgna a düh hangja, látjuk, hogy több galéria is nagy, szellős térbe készült. De azért akad kicsi is. És hát igen…ez is pénztárca kérdése lesz.

További példák, tippek itt!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?