Földszinti luxus a Pasaréti tér felett: azonnal kéne!

Földszinti luxus a Pasaréti tér felett: azonnal kéne!

A Pasaréti tér felett, csendes utcában kínálják megvételre a most következő, “2007-ben 146.31 nm-es, 3 emeletes, lejtős telekre épült, földszinti, 2 belső szintre osztott lakás garázzsal és tárolóval, saját, 200 nm-es kerttel”! Ínycsiklandozó fotók egy álom-otthon gyanús ingatlanból!

Részletek a Pasaréti tér közeli lakásról

Az ingatlan minden adottságában a luxuselvárásokat megtestesítve került kialakításra. Ennek megfelelően a két szint a társasági és hétköznapi élettérbe enged bepillantást, míg az alsó szinten lévő, egy légterű, apró belsőépítészeti trükkökkel felosztott különálló helyiségek praktikusan és szeparáltan megtalálhatóak.

A Pasaréti térnél található lakás tereiben jelenlegi használat szerint így került kialakításra egy 15 nm-es gardrób, egy 9 nm-es dolgozórész a mellette álló 8 nm-es könyvtárszobával, egy zuhanyzós fürdővel ellátott, külön wc-vel rendelkező mellékhelyiség, és 20 nm-es moziterem/vendégszoba. Az 57.37 nm-es alsó szint egy ún. angolaknás ablakos megoldással biztosítja a helyiségek friss szellőzését, természetes fényét, amit az esti, vagy hidegebb téli napokban a jól kiépített belső világításrendszer egészít ki.A Pasaréti tér közeli lakás 88.9 nm-es fő szintjére belépve egy kádas fürdőszoba, két egyenértékű hálószoba mentén a hatalmas, amerikai konyhás, étkezős nappaliba érkezünk, ahol mindent beragyogó, déli tájolású napfény borít be télen-nyáron, és kijuthatunk a zöld fákkal körülölelt, kövezett, 200 nm-es kerthez.

A Pasaréti tér közelében található társasház kivételesen igényes a környezetére, folyamatos felújításokkal, extrák beépítésével növelte a kezdeti színvonalat. A 75.000 Ft-os közös költség tartalmazza a fűtés, a vízhasználat, a fitnessterem és a finn szauna használatát. A lakáshoz tartozik egy saját, zárt tároló és egy teremgarázs, amiknek az összértéke 9 mFt.

További részletek és képek a Pasaréti térnél található lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?