Fókuszban a nagyság és a kényelem – meg egy híd a ház közepén

Fókuszban a nagyság és a kényelem – meg egy híd a ház közepén

Elképzelt már valaha egy olyan otthont ahol, amikor hazatér egy rohanó nap után, az év minden napján szemet és lelket gyönyörködtető környezet várja és egy szauna, ahol kipihenheti a nap fáradalmait…? És azt el tudja képzelni, hogy ebben az otthonban az exkluzív belső teret egy egyedi tervezésű híd koronázza meg, amely a városra panorámás szobát köti össze a többi hálószobával – megtaláltuk!

 

“Fókuszban a nagyság és a kényelem.

Elképzeltél már valaha egy olyan otthont ahol, amikor hazatérsz egy rohanó nap után, vár az év minden napján szemet és lelket gyönyörködtető környezet, a szauna, ahol kipihenheted a nap fáradalmait egyedül vagy a család többi tagjával együtt?

A napokban eladósorba került Pécsett a Mecsekoldalban az a 300m2 alapterületű minőségi alapanyagokból épített egyedi tervezésű, három szintes családi ház, 1266 m2-es telken, ami pontosan ilyen.

A ház tervezése során fontos szempont volt, hogy akár kétgenerációs családi házzá is átalakítható legyen.

Az alsó szinten tágas előszoba, a szauna zuhanyzóval, boros pince, mosókonyha, gépészet, és tárolók találhatóak.

A nagyméretű garázs akár három autó számára is alkalmas.

Az emeleten került kialakításra egy olvasó-pihenő sziget, napfényes nappali, étkező és gépesített konyha, melyhez egy délkeleti tájolású 62 m2-es nagy teraszhoz csatlakozik. Az ingatlan felső szintjén 5 szoba, dupla fürdőszoba és gardróbók találhatóak.

Az exklúziv belső tér koronája egy egyedi tervezésű híd, mely egy városra panorámás szobát köt össze, a többi hálószobával.

Extrák a teljesség igénye nélkül:

– gépesített konyha

– beépített szekrények

– egyedi tervezésű gardróbok

– inverteres klíma

– Viessmann kondenzációs fűtési rendszer, padlófűtéssel és radiátorokkal

– vízlágyító

– riasztórendszer

– jakuzzi, szauna, boros pince

– nagyméretű garázs akár három autó számára

A kert, az év minden napján több színben pompázik. Megnyugtató és mesés minden évszakban.

Az ingatlan természet közeli környezetben található, kiránduló útvonalak sokaságához közel, a város közelségével és infrastruktúrájával ötvözve,

További kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.[…]”

Ha ez nem nyerte el a tetszését, nézegessen további izgalmas lakásokat az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.