A hét pesti lakása: egy ferencvárosi, “rehabilitált” szépség

A hét pesti lakása: egy ferencvárosi, “rehabilitált” szépség

A ferencvárosi lakások rahongóinak hoztunk egy I. emeleti, már okosan egybenyitott konyha-nappalis, felújított finomságot…

A ferencvárosi otthonról

 

“Ferencváros rehabilitált részén, a Ferenc térhez közel eladóvá vált ez a 43 nm-es, 2 szobás, fiatalosan felújított és szépen karban tartott, 1. emeleti lakás. A lakás rezsije elég alacsony, fűtése cirkó. Az ablakok egy zöld kertre néznek, ahol a madarak is csicseregnek. Az udvaron van lehetőség parkolni, igény szerint. A társasház liftes, rendezett, jó lakóközösséggel rendelkezik. I.ár:39,99MFt”

További részletek és képek a ferencvárosi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A ferencvárosi rehabilitációs terület(ek)ről, szőrmentén

 

Aki ismeri a IX. kerület Üllői úttól a Dunáig terjedő szakaszát, tudja, micsoda pompás megújulás és szinte mediterrán hangulatú élet folyik a környéken. A teraszos bárok és az egy-egy zöld felület mellett a Trafó Kortárs Művészetek Háza, egy Holocaust emlékközpont, kollégium és óvoda is mind megtalálható a ferencvárosi rehabilitációs területen.

Emellett persze boltok sora szolgálja ki a hétköznapi igényeket. Miközben maga a fejlesztés nem állt meg! A ferencvárosi önkörmányzat honlapján, valamint különböző tanulmányokból is tájékozódhatunk az eddigi és a várható változásokról.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?