Fázik? Üljön a saját törökfürdőjében!

Fázik? Üljön a saját törökfürdőjében!

Ki gondolná, hogy a Bécsi úton ilyen csodák bújnak meg? Mi például. És azt is gondoljuk, piszok szerencsés az az ember, aki ma itt engedheti ki a fáradt gőzt. Persze sokkal többről szól ez az ingatlan, mint a fürdőiről…

Fotón mi mégis ezeket emelnénk ki, megjegyezve, hogy egyébként egy 1740 nm lakóterű, extra luxus házról van szó, melynek ára 640 millió forint.
A ház 2001-ben épült, 5 szintes és 10 autó beállására szolgáló garázsrendszerrel is bír. Az erkélyek és teraszok mellett kiemelkedő a vizesblokk, amely “9 WC-vel, 2 tusolóval 4 fürdővel ellátott, és amelyekből 2 fürdő VERSACE (16nm/db) tervei alapján burkolt, szaniter beépítésű!”. A képen látható, minket törökfürdőre emlékeztető csoda tulajdonképpen egy 4 m széles, velencei üvegborítású jakuzzi, melynek kupolája hátul világító, ólombetétes, kézzel festett üvegből készült, míg falazata márvány és alabástrom. Pazar, nem? Ugyanitt infrakamra, multifunkciós gőzölős zuhanykabin is megtalálható.

A bejárati ajtó nyilván páncélozott és golyóálló (fő a biztonság!), míg a dolgozószobákat földtől-plafonig kézzel faragott, ébenfa falburkolatok fedik. Olvadunk.

tor

tor1

 

További képek és számos alaprajz az eladó házról az Ingatlanbazár.hu oldalán!