Érdekli a gyermeke, unokája sorsa? Akkor fektessen károsanyag kibocsátás mentes otthonba!

Érdekli a gyermeke, unokája sorsa? Akkor fektessen károsanyag kibocsátás mentes otthonba!

Az emberiség, a földi civilizáció és a technológia egyre fejlődik, mégis nap, mint nap hallani, hogy bajban van a bolygó. Miközben egyre jobbá, kényelmesebbé tehetjük az életünket, nem gondolunk a következményekre, az utánunk jövőnkre. Pedig a környezeti károk hatásait lassan már mi magunk is érezzük, tapasztaljuk. Itt az ideje, hogy egy olyan nagy horderejű döntésnél, mint a lakás- vagy ház vásárlás egyértelműen a megújuló energia mellé tegyük le a voksunkat!

A környezettudatos gondolkodás nem csak múló divat kérdése. A XX. és a XXI. század technológiai robbanásával, az életszínvonal javulásával egyre több és több égető kérdéssel kell szembenéznünk hazánkban, Európában és sajnos az egész világon. A csomagolásmentes vásárlástól a szelektív hulladékgyűjtésen át az energiatakarékosságig mi magunk alakítjuk saját és gyermekeink jövőjét. Hogy eközben még sokszor spórolhatunk is, az már csak hab a tortán. Amolyan jutalom a “jó tettért”.

Lakást, házat sokan egy életre vásárolunk. De gyakori már az is, hogy a szülők a “kirepülő fiókáknak” megveszik az első, kicsi, de praktikus lakást az egyetemi évekre. Ha már megtehetjük, ha már van rá technológia, sőt felkészült szakember is a környezetünkben, miért ne vennénk olyan ingatlant,

  • amelyben minden elektromos alapú, így biztosítva a rezsimentes működést
  • amely károsanyag kibocsátás mentesen fogja kiszolgálni leendő tulajdonosát
  • békés, természetközeli környezetben helyezkedik el

03

És hogy létezik-e ilyen itthon? Igen! Bár a technológia 2020-as színvonalú, egy csongrádi befektető úgy gondolta, megelőzi a korát. Ráadásul az értékesítésre szánt sorház és sorházi lakások emelt szintű, szerkezetkész állapotát 2018 decemberére, a kulcsrakész állapotot 2019 tavasz végére, nyár elejére vállalja.

02

Az Újszegeden épülő otthonok mellett a magyar fővárosban már egy kész, berendezett családi házba nézhetünk be. Kiváló referenciának tűnik a 259 nm-es ingatlan is. Ráadásul így azonnal láthatjuk, milyen színvonalat kaphatunk a pénzünkért, ha rábólintunk a szegedi ajánlatra. Ki ne szeretne ugyebár egy nagyobb portfóliót látni?

Ha megtehetjük, mert a büdzsénk eleve az ajánlat körül mozog, miért ne vennénk olyasmit, ami hosszútávon többszörösen is megtérül? Gyengédség a Föld iránt, takarékosság, kényelem és elegancia a család számára!

A szegedi sorházról és a modern, károsanyag kibocsátás mentesen technológiáról, valamint az építtető további tudatos megoldásairól az ingatlanbazar.hu oldalán olvashat bővebben!