Ennél közelebb senki nem lakhat a miniszterelnökhöz!

Ennél közelebb senki nem lakhat a miniszterelnökhöz!

Megkerestük az új rezidenciához legközelebb eső, eladó ingatlant. Megdöbbentünk. Nem gondoltuk, hogy szinte tényleg karnyújtásnyira lakhatunk az egykori karmelita templomtól és az új Miniszterlenökségtől!

1893-ban épült műemlék épületben, egyedi történelmi környezetben, gyönyörű panorámával rendelkező, második emeleti, 98 nm-es, 2 és fél szobás, felújított lakást kínálnak eladásra, 142 millió forintért.

A nagypolgári hangulatot gyönyörű, eredeti cserépkályha őrzi. Ezen felül világos mahagóni beépített szekrények, tágas fürdőszoba teszik komfortossá a lakást. Az ingatlan fűtése cirkó kazán, az alagsori részen tágas pince tartozik a lakáshoz.

A Dísz térre néző otthon csodálatos adottságai mellett immár az exkluzív, történelmi helyszínen túl új felhangot is kap. Hiszen tényleg pár méterre épül át az egykori kolostor, a korábbi Nemzeti Táncszínház a miniszterelnök kényelmére.

A biztonság a környéken valószínűleg fokozott lesz. A delegációk fogadása miatt azonban érdemes közlekedési sajátosságokkal kalkulálni. De hát valamit, valamiért!

vik

vik1

vik2

vik3

 

További képek és alaprajz az eladó, 142 milliós lakásról az alábbi linkre kattintva érhető el.