Ennél jobb áron örökpanorámás nyaralót nehezen talál! 5,9 milliós szépség Vácott!

Ennél jobb áron örökpanorámás nyaralót nehezen talál! 5,9 milliós szépség Vácott!

A fokcsikorgató hideg ellenére mi már a tavasz beköszöntét várjuk. És persze nézegetjük a nyaralók és hétvégi házak kínálatát. A Dunakanyar örök szerelem, fővárosiaknak pedig kiváló mind távolság, mind a vonat közlekedés szempontjából. Jöjjön most egy főnyereménynek tűnő házikó, ragyogó kerttel és kilátással!

Leírás

“Vác- Nyulasban, örökpanorámás, zártkerti besorolású, 875 m2-es telek, 3 szintes, téglaépítésű, 46 m2-es épülettel eladó! A telek zártkerti besorolású, a művelés alóli kivonása megtörtént, így szabadon megvásárolható, birtokba vehető, hosszadalmas kifüggesztési eljárás nélkül.
Az épület földszintje 23 m2-es, benne fürdőszoba, konyha, nappali étkezővel, előtte fedett pihenőterasz. A 23 m2-es emeletre külső lépcsőn juthatunk fel. A bejárat előtt szintén fedett pihenőterasz található. Itt 2 szoba került kialakításra. Az épület ablakai dupla üvegezésűek, zsalugáterekkel is el vannak látva. A tetőtér még nincs lakható állapotban, kis ráfordítással befejezhető. Az épület alatt 7 m2-es pincehelyiség is rendelkezésre áll. Az elektromos áram be van vezetve, a fürdőszoba és konyha vízellátása ciszternából történik.
Kút fúrható. A meleg vizet villanybojler biztosítja, mely éjszakai mérőről üzemel.A fürdőszobában mosdó, zuhanyzó, WC található, fűtése palackról üzemelő fali gázmelegítő. Az épület fűtése megoldható, mivel kémény is rendelkezésre áll. A bekerített telken 3 gépkocsi számára parkolót is kialakítottak.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 5.900.000 Ft
  • Nyaraló típusa: Hétvégi ház
  • Alapterület: 46 nm
  • Telekterület: 875 nm
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

01

02

02a

02b

03

04

05

Ha belesne a ház többi helyiségébe, az ingatlanbazar.hu oldalán megteheti! További képek a zöldövezet és a kilátás szerelmeseinek!