Elvehetetlen panorámás jacuzzi: luxus Táborhegyen, 146 millióért!

Elvehetetlen panorámás jacuzzi: luxus Táborhegyen, 146 millióért!

96 nm-es, örök és intim körpanorámával rendelkező lakásba botlottunk. A szikrázó kék égbolt és a főváros látványa kapcsán azonnal kattintottunk. De a 2010-ben épült, 2019-ben teljeskörüen felújított, jelenleg üres lakás belső is megérte a rászánt időt. 15 fotó!

“Elvehetetlen panorama és luxusTáborhegyen. Megvételre kínálok egy elvehetetlen, örök és intim körpanorámával rendelkező 96m2 lakóterű, 4 szobás, 2 fürdőszobás, garázsos, körteraszos, 2010-ben épült, 2019-ben teljeskörüen felújított 2. emeleti, tetőtéri luxus penthouse lakást. Az ingatlan összes szobája teraszkapcsolatos. A lakás végleges kialakítása 2020. január elején fejeződött be, a legnívósabb színvonalon. Az ingatlanban a vízhálózat a villanyhálózat és az elektromos kapcsoló szekrény cseréje megtörtént.

 

00a

Hansgrohe csaptelepek és zuhanymodulok, vastag technológiás faerezett parketta, egyedi gyártású konyhabútor (Blum ajtók és fiókrendszer), vadonatúj Whirlpool gépekkel. A lakásban található minden gépészeti elem GARANCIÁLIS. A teraszon található a sosem használt Hot Spring, 6 személyes, fényterápiás jacuzzi! Az ingatlanhoz tartozik egy parkolóhely a teremgarázsban, plusz egy gépkocsi számára kialakított KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ beállóhely valamint egy 3 m2-es tároló. Az ingatlan PER és TEHERMENTES.AZONNAL költözhető!
Az ingatlan értékét növeli: A fűtött gépkocsi beálló, a házban közös használatú szauna, az udvaron belül játszótér, gondozott kert, zöldövezet, közeli természetvédelmi terület , és a kiválló infrastruktúra: az Euro Center és az Árpád-híd gépkocsival 7-8 perc alatt elérhető, buszmegálló a közelben.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 146.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 96 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó

 

01

02

02a

02b

03

04

05

06

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!