Eladó Gödöllő második legcsodálatosabb ingatlana! Nem mi mondjuk, hanem a hirdető

Eladó Gödöllő második legcsodálatosabb ingatlana! Nem mi mondjuk, hanem a hirdető

És bizonyos szempontból igazat is adunk neki, hiszen az 520 nm-es családi ház valóban pazar, jogosnak tűnik a kitétel, miszerint csak a Grassalkovich Kastély szebb a szóban forgó ingatlannál. Az azonban, jó eséllyel nem eladó. Egy 490 milliós, mediterrán hangulatú birodalom fotói következnek!

“ELADÓ GÖDÖLLŐ 2. LEGCSODÁSABB INGATLANA!!! 🙂 (Az 1. a Grassalkovich Kastély, de az – tudomásom szerint – nem eladó…) Minden igényt kielégítő MEDITERRÁN LUXUS OTTHON,3000 M2-NYI TOSZKÁNA Budapest közvetlen közelében!
Gödöllőn, a kedvelt Blaha városrészen kínálunk megvételre egy különösen igényesen kivitelezett, csodálatos, medencés CSALÁDI REZIDENCIÁT, 7 szobával, és minden elképzelhető extrával a házban és lélegzetelállítóan szép kertjében.

Az ingatlan kivitelezésénél nagy hangsúlyt fektettek a minőségi és természetes anyagok használatára, a külső és a belső terek összhangjára, megteremtve ezzel egy EGYEDI, KÜLÖNLEGES és OTTHONOS luxus ingatlant! A dupla telken fekvő, gondozott kerttel körbevett épületben minden megtalálható, ami egy család mindennapi életéhez szükséges. A nagy terek pedig alkalmassá teszik az ingatlant nagy létszámú vendégség fogadására is.
A szokásos helyiségek mellett megtalálható még az ingatlanban borospince, bár, fitness helyiség, szauna és a család autóinak kényelmes helyet biztosító 40 nm-es garázs. A kertben pedig minden igényt kielégítő élménymedence található.

„Budapest kertje”-ként is emlegetett város egyre élhetőbb és kedveltebb hellyé válik a főváros közelségében. Gödöllő gazdag történelmi múlttal rendelkező kisváros, kulturális tevékenysége élénk és sokszínű, infrastruktúrája kiváló. Nagy hagyományú iskolák, művelődési intézmények, valamint civil szervezetek gondoskodnak a pezsgő szellemi, közösségi életről. A város vonzó a befektetőknek és az új otthont keresőknek is. Az itt lakók szeretik Gödöllőt, szeretnek itt élni.”

00

00a

00b

01

01a

01b

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!