Eladó egy oktatási központként (is) funkcionáló lakás. Naná, hogy 199 millióért!

Eladó egy oktatási központként (is) funkcionáló lakás. Naná, hogy 199 millióért!

A ragyogó, jelenleg oktatási központként és rendezvény helyszínként használt, 211 nm-es ingatlanba nehéz nem belehabarodni. A fényárban úszó terek, a terasz és a Budapesten belül is  extra vonzó, VII. kerületi helyszín igéző lehet bárki számára. Már akinek akad elég pénze a vételárra.

“Budapest VII. kerület, Erzsébetváros legfrekventáltabb helyén, a körúton megvételre kínálunk egy belső 2 szintes, bruttó 246 m2-es lakást. Jelenleg oktatási központként, rendezvények helyszíneként funkcionál. 

 

Az oktatási központként (is) funkcionáló lakásról, részletesen

Tágas, napfényes, 40 m2-es nappalival + 5 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkező, remek elrendezésű lakás. Ha befektetést keres, vagy többgenerációs, tágas, világos otthont szeretne, esetleg lakásához közeli irodára van szüksége, nézze meg az ingatlant és lássuk meg a lehetőségeket. A polgári ház kiváló állapotú, 1910-ben épült, belső udvara hangulatos! A lakás 2 db, összesen 31 nm-es, panorámás, tágas terasszal rendelkezik! A lakás alsó szintjén előszoba, közlekedő, konyha, kamra és egy 40 nm-es világos, 13 nm-es terasszal rendelkező nappali és WC található. A felső szinten 5 szoba, 2 fürdőszoba, 18 nm-es terasz és egy jó méretes előtér található. A tetőterasz három oldalról fallal határolt, szélvédett, a belső udvar felé nyitott, de belátni mégsem lehet. Ez a terület akár beépíthető. 

 

A negyedik szint 2006-ban épült a társasházra, ezért a lakás annak ellenére, hogy régi polgári házban található, fizikailag újszerű állapotban van mind szerkezetileg, mind műszaki szempontból. Az új szinten lévő lakásoknak külön gépészeti vezetékek kerültek kiépítésre A ház homlokzatát és belső részeit felújították. Jelenlegi állapotában rendezett, és tiszta. A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja; a bejövő vizet 1 db vízóra méri. Közös költség 30.000 Ft, amely a felújítási alapot is tartalmazza. A lakás központi elhelyezkedése és elosztása miatt nem csak lakásnak, hanem egyéb célokra is kiválóan alkalmas. […]”

További VII. kerületi szépségek az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?