Eladó az utolsó lakás a Csáky-Cziráky palotában, a Ferencieknél!

Eladó az utolsó lakás a Csáky-Cziráky palotában, a Ferencieknél!

A Ferenciek terére néző, Párisi udvarral szomszédos Csáky-Cziráky palotában lakáshoz jutni esemény számba megy. Mi már csak a ház liftje miatt is beköltöznénk… És ön?

A Csáky-Cziráky palotában kínált lakásról

“Eladó egy Ferenciek terére néző, Gellért-hegyre és az Erzsébet-hídra panorámás, 94 m2-es, 2 és fél szobás, felújítandó, rendezett jogi hátterű, nagypolgári lakás. Az ingatlan a magas presztízsű Csáky-Cziráky palotában (a Párisi udvar szomszédságában), a 4. emeleten található. A déli tájolású, jelenleg gázkonvektoros fűtéssel felszerelt, 3,75 méteres belmagasságú ingatlan kiváló lehetőség akár befektetők, egy csodaszép és frekventált belvárosi környéken otthont keresők, vagy presztízsirodát kialakítani tervezők számára. 

 

A Csáky-Cziráky palotában található ingatlan az utolsó elérhető lakás hasonló paraméterekkel az épületben. A lépcsőház nemrégiben renoválásra került, ennek során felújították az eredeti kovácsoltvas korlátokat és lépcsőket. Az azonnal költözhető ingatlan saját mérőórákkal felszerelt, közös költség 22.000 Ft/hó. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?