Egy különös lakás a Csengery utcából, tulajdonostól eladó

Egy különös lakás a Csengery utcából, tulajdonostól eladó

A VII. kerületi Csengery utcában, az Almássy térhez közel, tulajdonostól eladó egy tágas otthon. Mi a nyitókép hangulata miatt kattintottunk, de az ár-érték arányra is felkaphattuk volna akár a fejünket…

A Csengery utcai otthonról

 

Eladó egy hivatalosan 96 nm-es, de a valóságban 100 nm-es, 3 szobás, cirkófűtéses, erkélyes, 4. emeleti lakás, mely dél-nyugati fekvésű, utcára és a belső udvarra néző ablakokkal . Az erkély nincs beleszámolva a négyzetméterbe. Az ingatlan igény esetén a konyha, ebédlő és fürdőszoba bútorral együtt is megvehető. Szobái tágasak, helységei kényelmes méretűek. A három szoba egyike galériával van ellátva.

Elhelyezkedésének köszönhetően rövid időn belül el lehet jutni a belvárosba, vagy Budapest számos pontjára, metró, 4-6-os villamos közelben található. A környék infrastruktúrája kimagasló! A közelben, nagy élelmiszerboltok, óvoda, bölcsőde, iskolák , posta, gyógyszertár, piac, színházak. Azoknak ajánljuk, akik a városközpontban szeretnek lakni, de nem főútvonalon, hanem egy csendesebb mellékutcában. A lakás teljesen tehermentes. Ingatlanközvetítőket tisztelettel kérjük, hogy ne keressenek!

További részletek és fotók a Csengery utcai otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?