Egy eladó kúria Ómástyásföld városrészen!

Egy eladó kúria Ómástyásföld városrészen!

A XVI. kerület talán nem mindenki számára elsődleges célpont, de ha kincset keresünk, itt is akad bőven izgalmas ingatlan. Ómástyásföld egyik legérdekesebb, számos lehetőséggel bíró, 120 millióértm kínált házát jártuk kicsit körbe. Tartson velünk a virtuális túrán!

Az Ómátyásföld városrészen álló kúriáról

 

“A XVI. kerület Budapest egy különleges és igazán gazdag történettel bíró része. Ennek is a leghíresebb szelete Ómátyásföld, ami méltán híres palotáiról és kúriáiról egyaránt. A gazdag helytörténeti emlékek és csodás nyugodt környezet. Így rendkívüli esemény, ha egy ilyen nagy múltú ingatlan válik eladóvá. EZÉRT IS EMELEM KI EZT A HATALMAS LEHETŐSÉGET MOST!

Egy ilyen ingatlan potenciálja hosszú távon komoly értéket ad akár magán akár befektetési céllal egyaránt, amivel a történelem egy kis darabkáját tudhatjuk magunkénak. Az ingatlan ennek megfelelően rendelkezik dokumentumaival, és a valóságban is tágas méreteivel a maga 190 m2-vel és 1054 m2 telkével, amin ősfák adják számunkra a kellemes árnyékot. Az Ómátyásföld területén található ingatlan további különlegessége, hogy rendelkezik még a régi cselédházzal, amit vendégházként vagy ahogy fantáziánk kívánja bármivé alakíthatunk.

A telken fedett autó beálló van. Ritka és egyedi a méreteiből adódóan, a luxus sem áll messze ettől a gyönyörű Kúriától! Belül egy modern XXI. századi stílus, kívül egy századfordulós szecessziós stílus ötvözet alakítható ki eme csodálatos épületből! Az ingatlan remek lehetőség lehet más hasznosítási céllal is, így vállalkozások számára is. Amelyhez a hely, valamint az épület adottságai tökéletesen megfelelnek. Bármilyen, Ómátyásföld lakóövezetében megengedett tevékenységekhez remekül kialakítható. […]”

További részletek és fotók az Ómástyásföld területén lévő kúriáról, az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?