Cuki mókus és szivárvány: így fest a hét, fél milliárdos hirdetése

Cuki mókus és szivárvány: így fest a hét, fél milliárdos hirdetése

A XII. kerületben, különleges adottságú, nettó 480 nm-es, bruttó 600 nm-es, kétlakásos, BAUHAUS stílusú, 1993-ban épült, 4 szintes (+tetőtér) villa eladó. Ha ez nem lenne elég, a címben felsoroltakat is mutatjuk. 

Az ingatlan adatai

  • Ár: 530.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Új építésű
  • Alapterület: 480 nm
  • Telekterület: 650 nm
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

02

Leírás

A villa igényes, szép anyagokkal épült, 650 nm-es kertje ősfás díszkert, gyönyörűen ápolt, rendezett. Két lakószint van: az alsó szint 130 nm. A reprezentatív nappaliból a ház hátsó frontjába egy 25 nm-es kertkapcsolatos teraszon keresztül jutunk Ezen a szinten helyezkedik el még egy 25 nm-es hálószoba fürdővel, gardróbbal, külön WC-vel valamint a minőségi bútorokkal beépített és gépesített elegáns konyha, nagy méretű kamra.
A felső szinten lévő lakás, (mely összesen 170 nm) belső kétszintes,  beosztása: nappali szoba, két hálószoba, (az egyik 50 nm) fürdőszoba, gardrób szoba, külön WC, konyha, 3 nm-es kertre néző erkély. A felső lakás hatalmas (kb. 60 nm-es) tetőteraszáról csodás panoráma tárul elénk a Várra, a Halászbástyára.
01

A földszinten található a 80 nm-es, 3 állásos garázs, (+3-4 motor is elfér) mosókonyha, tárolóhelyiségek. A ház hátsó frontján helyezkedik el a zárt úszómedence (3 x 7 m), a szauna, zuhanyozó, WC, valamint az alagsorban egy borospince, és az uszoda gépészeti berendezése. A szintek közötti lift előkészítve. Mindenütt márvány burkolatok, különleges belsőépítészeti megoldások teszik elegánssá a belső kialakítást, légkondicionáló, riasztó felszerelve. Fűtése: padlófűtés és radiátorok!
Az épület kiváló elhelyezkedésű, a lift beüzemelésével akadálymentessé alakítható. A lakások teljesen szeparáltak, külső lépcsővel megközelíthetőek.

00a
00b
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!