Csak pozitívan! #6 – Szuperül reagálnak az ingatlanosok az új helyzetre!

Csak pozitívan! #6 – Szuperül reagálnak az ingatlanosok az új helyzetre!

Ezt abból is láthatjuk, hogy máris egyre több iroda hirdetése kezdődik olyan információs csomaggal, amely a biztonságos, otthonról történő, mégis körültekintő nézelődést biztosítja és koordinálja. Jöjjön három jó példa, persze három hirdetésen keresztül! 

ALKALMI VÉTEL!!! VIDEÓ BEMUTATÁSSAL IS !!!, 23 900 000 Ft Budapest, VI. kerület , Nagykörúton kívüli terület Városrész, Székely Bertalan utca

“Irodánk a jelenlegi helyzetben is maximálisan kiszolgálja ügyfeleit. A lakás megtekintéséhez minden óvintézkedést megteszünk (szájmaszk, kesztyű, lábzsák használata). VIDEÓ: https://youtu.be/E0p_HOXth_o (Ha a link nem jelenik meg, hívjon, és küldöm!) Közepes állapotú, 37m2-es, Napfényes lakás keresi új gazdáját! […]”

hdrpl

00a

00b

 

Sárospatak út, 65 600 000 Ft Budapest, XII. kerület

“Számunkra az Önök és munkatársaink egészsége az elődleges. Ugyanígy fontos az is, hogy a kialakult helyzetben segítségére legyünk ingatlanügyeik intézése során. Tájékoztatjuk, hogy a munkafolyamatok nem állnak meg nálunk! A különböző technikai eszközök segítségével az ingatlan adásvétel számos folyamata online, személyes találkozó nélkül is intézhető. Kérem, bővebb információért keressenek az elérhetőségeimen.
Budán, a Kissvábhegyen, teljes körűen felújított, nappali és két hálós, erkélyes, cirkós, második emeleti lakás, Parlament panorámával, rendezett társasházban eladó. […]”

01

01a

 

Fillér utca, 76 000 000 Ft Budapest, II. kerület , Fillér utca

“Az Ingatlanközvetítés teljes folyamata intézhető online,személyes találkozó nélkül!!!
Erről az ingatlanról webséta megtekinthető!!!! Indító ikon a kis képek alatt található(fektetett háromszög).
Eladó a Millenáris Park közelében egy liftes ház második emeleti 102 nm-es lakása. A lakásban 3 nagyméretű szoba található, kimondottan csendes, kelet-nyugati fekvéséből adódóan pedig világos is, állapotát tekintve közepesnek mondható. A központi, mégis nyugodt elhelyezkedésének köszönhetően nagyszerű választás lehet akár saját részre, akár befektetésnek, de irodának való használatra is kiváló.”

02

02a

02b