Budapesti öröklakások 15 millió alatt: néhány csiszolatlan gyémánt, ami tényleg fénylik!

Budapesti öröklakások 15 millió alatt: néhány csiszolatlan gyémánt, ami tényleg fénylik!

Szokta nézegetni “csak úgy” is az ingatlanpiacot? Érdeklik a “legek”? Mi most a főváros olcsó lakásai között kutakodtunk. Az árverési tételeket és a bérleti jogokat figyelmen kívül hagyva vajon mi marad…?Jelenleg 235 találatból válogathatnak azok, akik 8 és 15 millió forint között kínált lakásokat nézegetnek Budapesten. Sajnos a fent említett két kategória (árverés és bérleti jog) nem szűrhető, ahogy sajnos az euróban megadott tételek is fel-felbukkannak a listában. Ennek ellenére könnyen átböngészhető, hogy “miből élünk”. A legfrissebb lakás hirdetések között a XV., XVIII. és VIII. kerületi garzonok viszik a prímet. Utóbbi terület egyébként jó befektetés lehet, elsősorban talán a már felújításon átesett, vagy épp azelőtt álló bérházakban.

Az alacsony összegért legtöbb esetben egészen apró otthont kaphatunk, de ahogy korábban többször is bemutattuk, nem a méret a lényeg. Trükkökkel és gondos tervezéssel még egy 8 nm-es (!) lakás is vonzóvá tehető (igaz, az említett példát főleg átutazóknak, pár napra készítették, méghozzá Párizsban!). Egy 20-25 nm-es garzon ehhez képest már elképesztő leleményesség színhelye lehet. Lassan itthon is terjed a kis lakások okos átalakítása és a japán példára történő élhetővé tétele.

Az sem alapvetés, hogy az olcsó ingatlanok mind földszinti, esetleg szuterén jellegűek. Az egyik friss kedvencünk, a Diószeghy Sámuel utcában található, III. emeleti lakás kifejezetten világosnak tűnik. Ráadásul aki ismeri az utcát, tudja, micsoda pompás platánokkal van kirakva!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 15.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 27 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

00

01

01a

01b

02

Nézelődjön ön is az olcsó lakások között az ingatlanbazar.hu oldalán! A jelszó: kincset mindig lehet találni!