BKV-val a saját szüretünkre? Igen!

BKV-val a saját szüretünkre? Igen!

Lassan véget ér a szüreti időszak, de még gyorsan elcsíphetjük az idei szezon fináléját. Nincs is ennek jobb módja, mint a saját szőlőbirtokon cipelni a puttonyt, préselni a gyümölcsöt és aztán este fáradtan leverni a sarat a gumicsizmáról. Rákoskerten, a XVII. kerületben szomorú oknál fogva eladásra kerül egy csodálatos szőlő és pince. Reméljük, jó kezekbe kerül.

“Eladó Rákoskert Vidadombnál egy 2008-ban épült, lakható téglaépítésű présházzal és pincével rendelkező, 2000 nm-nyi gondosan megművelt, déli fekvésű kékfrankos SZŐLŐTERÜLET, a szőlőműveléshez és borkészítéshez szükséges felszereléssel.”

Az Ingatlanbazár.hu oldalán felbukkant hirdetés alapján a területen álló épület 44 nm-es, ehhez társul még egy 15 nm-es terasz, 17 nm-nyi pince és egy bekerített, fedett tároló 20 nm-en.

szol

A 97E és 162-es busszal, vagy a Rákoskert állomástól vonattal megközelítő birtok az alábbi mondattal zárul: “A gazda halála miatt, a család kénytelen megválni tőle. ALKALMI LEHETŐSÉG !!” Az ár egyébként 7,9 millió forint.

Nos, reméljük nem válik az enyészet martalékává egy élet – szó szerinti – gyümölcse.

További 12 kép a szemetgyönyörködtető tőke sorokról az Ingatlanbazár.hu oldalán!