Belvárosi, műemléki kastélyt vegyenek!

Belvárosi, műemléki kastélyt vegyenek!

“Kiváló helyen, egy gyönyörű kastély várja új tulajdonosát, hogy újból a város fényében pompázzon.” Hogy hol? A Budapesttől mindössze 89 km-re lévő Kecskeméten! Ha érdeklik a műemléki ritkaságok, vagy ha épp kastélyt keres a családnak, mutatunk egy eladóü szépséget!

Műemléki kastély eladó!

 

“A műemlékké nyilvánított ingatlan 1660 m2-es telekterülettel rendelkezik, melyből 1000 m2 a hasznos lakóterület. Az épület jelenleg teljes felújításra szorul, amelyből akár 25 szobás, hatalmas szálloda varázsolható, vagy cég-bank központ, klinikai terület, A szállodához tervek készültek, mely minden igényt kielégítő luxus lehet az itt megszálló vendégeknek.

A műemléki ingatlan gyönyörű parkra néző kilátással rendelkezik, kiváló elhelyezkedése miatt, egy remek befektetési lehetőség. Egy nem mindennapi ingatlan, várja nem mindennapi tulajdonosát, aki biztos lehet, hogy befektetése meg fog térülni. […]”

Az ingatlan ára 1.000.000 euró + áfa, azaz 359 990 000 Ft.

 

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Műemléki témában (is) otthon vagyunk!

 

Tucatnyni műemléki épület értékesítéséről adtunk már hírt. A kastélyok mellett még malom is akadt a piacon! De az tényleg ritkaság számba megy, hogy egy műemléki kastélyt belvárosi környezetben találjunk. Ráadásul hogy eladó legyen!

 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?