“Párizsi elegancia a Baross utcában!” avagy létrán át a saját szaunánkba? Igen!

“Párizsi elegancia a Baross utcában!” avagy létrán át a saját szaunánkba? Igen!

67 négyzetméteres, modern felfogásban felújított polgári lakást kínálnak eladásra a VIII. kerületben. Szauna, lelkes külföldi bérlők, nagy terek: mindez most 38,7 millióért eladó a Baross utcában! Lassuk a képeket!

A Baross utcai csodáról, részletesen

 

“Egy különleges, erkélyes lakás már nagyon várja új lakóit! Külföldi bérlői imádták a nagy tereket és belmagasságot, a szaunát, a remek lokációt és a kiváló közlekedést! Nézze meg Ön is, akár saját magának keres, akár bérlőinek!”

Az ingatlan, címszavak: Budapesti lakás, VIII. kerületi lakás, Józsefváros, Csarnoknegyed, Baross utca, eladó lakás, erkélyes, klimatizált, felújított, 2 szoba, szauna”

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Baross utcai kincsek

 

Sokan még mindig előítélettel viseltetnek a VIII. kerület iránt, bár a városrész öles léptekkel fejlődik. A Baross utca ráadásul egy egészen izgalmas, hosszan, több féle hangulatú területen át húzódó helyszín. A Szabó Ervin és az Orczy tér között húzódó, csak hosszabb sétával bejárható Baross lehet, nem a legelegánsabb utca, de van benne valami különleges, igazán pesti íz.

Nyugati végénél a Szabó Ervin Központi Könyvtár, a kávézók, a sétáló utcába torkolló, szinte mediterrán hangulat ellenpontja a keleti csücsökben található Muzsikus cigányok parkja és Kálvária tér zöldje. A Barosson végigfutó trolibusz pedig tényleg lassan ritkaság számba menő jelenségnek számít. Az utcában van minden, “halal” hentes, templom, kávézó és kórház is. Igazi színes kavalkádba botlik, aki itt vesz lakást.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?