Az ukrán kivonulás 1,2 milliárdot érhet!

Az ukrán kivonulás 1,2 milliárdot érhet!

Már annak a fene szerencsés tulajdonosnak, aki a Stefánia út egykori Ukrán állam követségi épületének “A” kategóriás, klasszicista épületét birtokolja. Nyilván érthető, hogy az illető értékesíteni szeretné az ingatlant. Mi leginkább valami nagy magyar olimpiához kötődő irodaegyüttest képzelnénk ide. Ha már egyszer ilyen közel a Puskás, na meg a rendőrség is…

Az 1445 nm-es, exkluzív, 28 szobás századfordulós épületet egyértelműen adminisztrációs és reprezentációs célokra ajánlja hirdetője: “A panorámateraszon VIP fogadások adhatóak egyedülálló hangulatban. Az épület kívül-belül megújult a teljes körű felújítás során. Nagyobb rendezvényt, exkluzív fogadást az 1500 nm-es hátsó parkban tarthat szökőkút ellett. A palota előtt 10, a zárt udvarban pedig 15 parkolóhely áll rendelkezésre. Az épület klasszicista külseje modern belsőt takar, a zöldövezeti ingatlan értékálló stílust képvisel. 24 órás térmegfigyelő rendszer gondoskodik a nyugalomról. A zárt parkolóhelyek jól láthatóak és a közvetlen közelben található a kerületi rendőrkapitányság.”

uk1

Utóbbi mondat mindenképp megnyugtató. A Városliget átalakítása talán kevésbé, de úgy véljük, az épület eléggé messze esik a zöld felületek kiírtásától, így nem zavarja meg a jövőbeli milliárdos befektető nyugalmát. Akkor már inkább az időnként felcsendülő Ria-Ria-Hungária. De az csak nem olyan zavaró.

További 9 kép az eladó épületről az Ingatlanbazár.hu oldalán!