Az év utolsó előtti napján vegyen apró, de felújított XIII. kerületi lakást!

Az év utolsó előtti napján vegyen apró, de felújított XIII. kerületi lakást!

23 nm-es, felújított apróságot vehetünk még gyorsan 2019-ben, a Váci úton. A kis garzon ráadásul II. emeleti, nem kifejezetten a földszinti felújítások tipikus esete. Ön mit kezdene egy ilyen otthonnal? Mit tenne még bele, hogy tökéletes kuckóvá váljon?

“Eladó ez a frissen felújított, második emeletei, udvari nézetű ennek ellenére gyönyörű világos, azonnal költözhető ÖRÖKLAKÁS. Lakásban új hőszigetelt, fehér műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A felújítás magában foglalta a víz és villany vezetékek, valamint a hideg és meleg burkolatok cseréjét.

Az ár tartalmazza az új beépített konyhabútort, tűzhelyet és mosógépet , valamint kihúzhatós kanapét. A lakás pici méretei ellenére, minden olyan adottsággal rendelkezik, ami a mindennapi életvitelhez szükséges.Kiadásra egyszerűen tökéletes, hiszen pár perc sétára található az Árpád híd metró állomás, ami egy tömegközlekedési csomópont, így a közlekedés egyszerűen fantasztikus. Közelben található számos irodaház, így akár első lakásvásárlóknak is tökéletes, akik a közelben dolgoznak. Hívjon bátran, ha a hirdetésem felkeltette a figyelmét!”

00

00a

01

02

03

04

 

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!