Apró otthon (nem csak) vadászoknak, Szekszárdon eladó!

Apró otthon (nem csak) vadászoknak, Szekszárdon eladó!

Egy ragyogó, 35 nm-es, felújított házrészre bukkantunk. Az egy nm-re jutó agancsok száma csak azért meglepő, mert ilyesmit eddig inkább pár száz négyzteméteres családi házakban, kúriákban láttunk. Nézzen szét velünk Szekszárdon, egy érdekes ajánlat képsorai, sőt, akár videófelvétele között!

A Szekszárdon kínált “vadászlakról”, részletesen

 

“Eladásra kínáljuk Szekszárd központi részén az alábbi házrészt!!! […] Az ingatlan a belvárosban közvetlenül Szekszárd történelmi főteréről, a Béla király térről nyíló rövid, csendes zsákutca végén, a Dózsa György utcában található. 740 nm alapterületű telken helyezkedik el a 200 nm-es tégla építésű épület, melynek része a 35,3 nm-es lakrész, ami egy közös folyosóról közelíthető meg. Számos előnye közül az alábbiakat emelném ki:

  • egymásból nyíló két nagy helyiségl (1 egész szoba konyharésszel + 1 egész szoba)
  • újonnan kialakított fürdőszoba
  • nagy belmagasság miatt mindkét helyiségben álmennyezet került kialakításra (galéria megoldható)

[…] A Szekszárdon álló ház egyben is eladó, összesen 10 helyiségből (+folyosó és előtér) áll, belső udvarral, illetve hátsó kerttel rendelkezik. […]”

További részletek és fotók a Szekszárdon kínált otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?