Annyira szeretnénk tudni, mégis ki lakik itt? Egy tulajdonostól eladó budai villa, 398 millióért

Annyira szeretnénk tudni, mégis ki lakik itt? Egy tulajdonostól eladó budai villa, 398 millióért

“Eladó, közvetlen tulajdonostól villa, (kastély) II.ker. Törökvészen, zsákutcában, természetvédelmi területen, erdő mellett. Örök panorámás, eklektikus/klasszikus stílusú nagypolgári épület, amely 1996-ban a Globex Holding által épült, luxus minőségben.” Mutatjuk, ennyi pénzért micsoda luxus jár! És várjuk az infókat a szomszédoktól, mégis ki lakik itt…

“Az évek során folyamatosan karban tartott villa 2013-ban részleges felújításon ment át. A telek DNY-i tájolású, 1033 m2, Hűvösvölgyre, János hegyre, Hárs hegyre tekintő panorámával. Az intim, gondosan ápolt, ősfás telek számos extrát is tartalmaz: sziklakertet, kis kerti tavat, kerti sütőt, stb.

01

Beosztása(bruttó terület:602m2;nettó terület:450m2)1.) Alsó kertszint (176 m2):- Itt található a 3x8x1,5 m-es feszített víztükrű uszoda, ellenáramoltatós, körbejárható medencével, pezsgőfürdővel, téli kerttel, finn szaunával, és infra kabinnal.- Külön bejáratú nappali-konyha-szoba-fürdőszoba kislakás.- Kis borospince-Tágas tároló-Kazánház (új Viessmann kazánnal)2.) Fogadószint (földszint, 127 m2)Ennek a szintnek éke a 6 m belmagasságú, verőfényes, galériás, kandallós, tágas szalon, amelyből a dolgozó/könyvtár, és az étkező nyílik. A nappaliból, és az étkezőből tágas, intim kerti teraszra jutunk. Az étkezőből nyílik a konyha, az előszoba, a WC, és a lépcsőház.3.) Tetőtéri galéria (103 m2)- 3 hálószobát, kis francia erkéllyel, és egy nagy fürdőszobát, garderobe-t, WC-t foglal magában.Parkolás:A telken külön épületben (46 m2), dupla garázs és tároló+WC található, amely fűthető lehajtón közelíthető meg.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 398.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 450 nm
  • Telekterület: 1033 nm
  • Szobák száma: 6
  • Félszobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

02

03

04

05

06

További képek az alábbi linkre kattintva érhetők el!