Amikor a luxus egyenlő az eleganciával

Amikor a luxus egyenlő az eleganciával

Ha az ember luxus ingatlanok között keresgél – mert hát álmodozni ugye nem tilos -, meglepő módon kevés letisztult, visszafogott, nyugodt hangulatot árasztó otthont talál. Nekünk most szerencsénk volt: rögtön három szépségbe is belebotlottunk!

Ami talán első ránézésre feltűnő, mindhárom lakásban jelen van egy-egy uralkodó, halvány árnyalatú, nem túl tolakodó tónus. A képeket végignézve talán mindenki számára egyértelmű lesz végre, hogy az erős színek használata mennyire zavaró tud lenni a szem számára. Mennyivel kifinomultabb pasztell árnyalatokat választani, amiket, ha egyébként szeretjük a harsányabb dolgokat, izgalmas kiegészítőkkel bátran feldobhatunk. Sőt, ezekkel sokszor még inkább kiemeljük a lakás nyugodt, átgondolt hangulatát. Ráadásul ha kisebb, apró dolgokat választunk, akár egész sűrűn megváltoztathatjuk otthonunk aktuális arculatát.

Délmagyar_04.15.ajpg

Okuljunk három jó ízlésű megrendelő és/vagy belsőépítész munkájából. Vagy ha úgy kényelmesebb, éljünk úgy, ahogy jól esik! De így elegánsabb…

Kisalföld_04.15

A szürke tónusú luxus lakásról további képek itt, a barna árnyalatú otthonról itt, míg a javarészt fehér ingatlanról itt érhetők el. Kellemes nézelődést!