Két budai albérlet, egyenként 800 ezer forint körüli havi díjért

Két budai albérlet, egyenként 800 ezer forint körüli havi díjért

Drága bérleményt találni nem nehéz. Mi most a legfrissebb ajánlatok között kutattunk, eredetileg egyetemisták számára. Aztán elcsábultunk a két luxus otthon kapcsán…Álmok és gyönyörű lakások, sok-sok fotóval!

Budapest, I. kerület, 116 m2, 2.300 Euro (kb. 730.000 Ft)

“EGYEDÜLÁLLÓ LUXUS KIALAKÍTÁSÚ REZIDENCIÁKAT KÍNÁLUNK HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLÉSRE A TÖRTÉNELMI HANGULATÚ I. KERÜLET SZÍVÉBEN! Az ingatlan a Világörökség részévé avatott Budai Várnegyed festői szépségű területén fekszik, szinte közvetlenül a Halászbástya lábánál. A történelmi hangulatot árasztó utcák között létesített új építésű épületegyüttes a design és a praktikum tökéletes ötvözeteként bérlői minden igényét kielégíti.
A rezidencia különlegessége, hogy elhelyezkedéséből adódóan kiemelten ajánljuk kisgyermekes családoknak, de természetesen a gyermektelen párok igényeit is kielégíti. Az ablakból kitekintve mesekönyvbe illő, fákkal szegélyezett játszótérre tekinthetünk, mely szinte felüdülés a léleknek, hiszen a lombok színorgiája épp annyira kellemes látvány, mint a téli táj árasztotta béke.”

00

00a

00b

További részletek a kiadó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Budapest, II. kerület , Víziváros II. ker Városrész, Vitéz utca, 860 000 Ft 

“Az II. kerületben a Batthyány Tér közvetlen közelében a Vitéz utcában, kiadásra kínálunk egy Gyetvai Fivérek Építette Liftes ház harmadik emeletén, 165 nm-es 6 szobás felújított, erkélyes lakást. A Közös költség: 45.000FT,amely tartalmazza az általános költségeket. Ezen kívül minden más fogyasztás alapján fizetendő. A lakás kiváló irodának is, két önálló teremgarázs hely tartozik hozzá.”

01

01a

01b

További részletek a kiadó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!