Aki a zenét szereti, rossz ingatlantulajdonos nem lehet…

Aki a zenét szereti, rossz ingatlantulajdonos nem lehet…

Befolyásolják önt a hirdetésben látható személyes tárgyak? Vagy el tud vonatkoztatni a jelenlegi állapotoktól? Jöjjön egy luxus ház, amely egy zongorával fogott meg minket… 

“Budaörsön teljesen nyugodt és csendes környezetben vételre kínálom ezt mediterrán és klasszikus jegyeket hordozó családi villát belső medencével, díszkerttel és panorámás terasszal.

Az 1625 m2 telken fekvő elsőosztályú anyagokból épített 4 szintes épület LIFTES, kiválóan felszerelt, egyedi beépített bútorokkal rendelkezik. Gépészete fain-coil hűtő és fűtő rendszer, kiegészítve a vizes helyiségekben padló fűtéssel, valamint a nappalikban kandallóval. Extrák a teljesség igénye nélkül: elektromos kapu és garázsajtó, locsolórendszer, biztonsági rendszer, vízlágyító berendezés, óvóhely, medence, szauna.”

Persze tény, hogy a 770 nm-es (!), 319,9 millióért kínált ingatlanban talán nem az általunk megszeretett hangszer a legfontosabb látnivaló. De hát emberek vagyunk! Ha az adott árban keresgélnénk, lehet, hogy egy ilyen apróság döntene.

Bár mindig javasoljuk, hogy a személyes tárgyakat és a berendezést a hirdetési fotók elkészítéséig pakoljuk arrébb, néha nem baj, ha egy-egy vonzó objektum a képen marad. Bár számolni kell azzal, hogy esetleg megszállottak jelentkeznek majd a hirdetésünkre. Amíg mondjuk egy zongora a fő vonzerő, nem kell félnünk: jó eséllyel egy lelkitárs veszi meg majd az otthonunkat.

Vagy mindez nem számít? Ön csak a nyers tényeket és adatokat nézi? Az alábbi képek tehát nem befolyásolják…?

zo

zo1

zo2

zo2a

zo3

zo4

zo4a

További képek és részletek az eladó, budaörsi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!